Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Albu își dorește să adopte un copil: „Copiii nu sunt aceste jucării cu care să te joci sau pe care să le colecționezi” 

Iulia Albu își dorește să adopte un copil: „Copiii nu sunt aceste jucării cu care să te joci sau pe care să le colecționezi” 

Iulia Albu își dorește să aibă trei copii alături de partenerul ei de viață, dintre care unul adoptat. Iată detaliile! 

Iulia Albu își dorește să adopte un copil

Iulia Albu susține că-și dorește o familie mare, iar asta implică mai mulți copii. Vedeta a afirmat că, pe lângă Mikaela, care abia a împlinit frumoasa vârstă de 13 ani, ar vrea să mai aibă doi copii, unul al ei și unul adoptat: 

„Ne-am gândit și m-am gândit și eu dinainte să îl cunosc pe el, că mi-ar plăcea să adopt un copil. Din păcate am rămas la stadiul de plan. 

Eu aș vrea să mai am un copil, să mai fac un copil și încă unul să îl adopt. Idealul meu ar fi să am trei copii. Nu știu când, programul este full”, a spus vedeta pentru Fanatik. 

Iulia Albu: „Copiii nu sunt aceste jucării cu care să te joci sau pe care să le colecționezi”

Iulia Albu susține să pentru ea cel mai important aspect în creșterea copiilor este timpul, deoarece ea vrea să se implice direct în viața micuților: 

„Copiii nu sunt aceste jucării cu care să te joci sau pe care să le colecționezi. Și pentru mai mulți copii trebuie să ai și mai mult timp, ceea ce, în momentul de față, este imposibil. Pentru moment am preferat să fiu onestă și să îmi dau seama care sunt punctele de implicare. Știu foarte multe povești ale celebrităților care au adoptat copii și nu au avut timp să se implice și lucrurile nu au ieșit fantastic. 

Iubitul meu o tratează pe Mikaela de parcă ar fi fiica lui oricum, adică nu există diferențe. Am văzut tați care nu își tratează copiii așa cum o tratează el pe ea”, a mai explicat vedeta pentru sursa citată. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: