Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Albu nu va mai putea fi în platoul ”La Măruță”. Designerul dă vina pe fostul soț

Iulia Albu nu va mai putea fi în platoul ”La Măruță”. Designerul dă vina pe fostul soț

Iulia Albu nu va mai putea fi, marți, prezentă în platoul emisiunii ”La Măruță”. Designerul a explicat motivul pe rețelele de socializare. A dat vina pe Mihai Albu, fostul său soț.

Iulia Albu nu va mai putea fi în platoul ”La Măruță”

Iulia Albu a răbufnit pe rețelele de socializare la adresa fostului soț, Mihai Albu. Într-un mesaj pe Facebook, celebrul designer a mărturisit fanilor că nu va mai putea fi prezentă fizic, marți, în platoul emisiunii ”La Măruță”, pentru că ea și fiica sa, împreună cu Mihai Albu, sunt sub monitorizare medicală. Iulia Albu a menționat că s-a ajuns într-o astfel de situație, după ce fostul ei soț a luat-o pe fiica lor la o petrecere de Revelion unde nu s-au respectat regulile anti-covid, informează știrileprotv.ro

„În cazul în care vă întrebați de ce postez aceste fotografii mai vechi, motivul nu este unul îmbucurător… având în vedere că știți deja ceea ce s-a întâmplat de acest Revelion, suntem toți 3 sub observație medicală. Din acest motiv, mâine, la Marțea Neagră cu Iulia Albu @lamaruta_protv ne vom vedea Live, pe Skype și nu în studio, așa cum se întâmplă de obicei. Fiți responsabili. Purtați mască!”, le-a transmis ea fanilor ei.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, baseball, costum, maşină, mâncare şi în aer liber

Iulia Albu: ”Fostul meu soț a pus în pericol sănătatea fiicei mele”

Pe 7 ianuarie, Iulia Albu și-a anunțat fanii că fiica sa, Mikaela a fost la o petrecere de Revelion, într-un apartamenr de bloc, unde nu s-au respectat măsurile de protecție anti-COVID. Iulia Albu îl acuza pe Mihai Albu că a pus în pericol sănătatea Mikaelei.

Azi noapte am aflat că fiica mea a participat, aflându-se în perioada stabilită de instanța în grija tatălui ei, la un revelion organizat de un vecin al tatălui ei la care au participat în total 9 persoane. Într-un apartament de bloc. Nimeni nu a purtat mască. Acești oameni au considerat că este în regulă să calce în picioare toate normele legale, punând în pericol atât propria sănătate cât şi a copiilor lor. Fostul meu soț a pus în pericol sănătatea fiicei mele în perioada dispusă de instanțî ca fiind în grija lui. În mod conștient şi voluntar, a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.

Acum, cel mai probabil toți trei s-au testat și așteaptă rezultatul. Până atunci, conform protocolului, nu ai voie să iei contact cu alte persoane, neștiind dacă ești pozitiv sau negativ.

Iulia Albu l-a dat în judecată pe Mihai Albu

Cu câteva luni în urmă, Iulia Albu anunța că îl dă în judecată pe Mihai Albu din cauza jignirilor pe care i le-a dus la TV. El a numit-o “perversă”, “mincinoasă”, dar a sugerat și faptul că Iulia nu este o mamă bună pentru Mikaela, fetița lor, după ce aceasta nu i-a permis de mai multe ori să-și vadă fiica.

”Nu permit nimănui să șteargă pe jos cu numele meu! Îl dau în judecată pentru toate injuriile aduse și voi cere și daune morale pe măsura prejudiciului de imagine pe care mi le-a adus”, a declarat Iulia Albu pentru playtech.ro.

De altfel, Mihai Albu este revoltat că Iulia Albu nu vorbește frumos de el în fața fetiței lor.

”Intenția este ca partenerul ei să îmi ia locul în viața fetiței. Nu de mult, individul mi-a spus că el este tatăl legal al copilului, în fața fetiței. Atunci dacă aveam un pistol… Este foarte greu să răspunzi la așa ceva. Eu îi reproșez că mă vorbește în fața copilului doar de rău. Îi spune că sunt ”boșorog expirat”, așa mi-a spus fetița, care m-a întrebat ce înseamnă și eu a trebuit să îi explic”, a dezvăluit Mihai Albu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: