Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Albu îl dă în judecată pe Mihai Albu. Care este motivul

Iulia Albu îl dă în judecată pe Mihai Albu. Care este motivul

Iulia Albu și Mihai Albu sunt tot mai înverșunați, în ultima vreme, unul față de altul. Și-au adus tot mai multe atacuri în public, iar acum, Iulia a pus piciorul în prag. Ea vrea să-l dea în judecată pe fostul ei partener de viață. Motivul ar fi tocmai jignirile la adresa ei.

Iulia Albu vrea să-l dea în judecată pe Mihai Albu

Iulia Albu și Mihai Albu nu au îngropat securea războiului, deși au divorțat acum mulți ani. Cei doi și-au adresat vorbe acide, în public, în ultima vreme, iar Iulia pare că a ajuns la capătul răbdării. Sătulă să mai fie jignită, ea a luat decizia să-și cheme fostul soț la tribunal, informează playtech.ro.

Mihai Albu o acuză pe cretoarea de modă că nu vrea să-l lase să-și vadă fetița, conform programului stabilit de judecători. Astfel,  și i-a adus multe cuvinte usturătoare:“perversă”, “mincinoasă”, dar a sugerat și faptul că Iulia nu este o mamă bună pentru Mikaela, fetița lor. Luna trecută, Iulia Albu chiar a cerut și un ordin de restricție pe numele fostului soț, după ce acesta a declarat la Antena Stars:

”Intenția este ca partenerul ei să îmi ia locul în viața fetiței. Nu de mult, individul mi-a spus că el este tatăl legal al copilului, în fața fetiței. Atunci dacă aveam un pistol… Este foarte greu să răspunzi la așa ceva. Eu îi reproșez că mă vorbește în fața copilului doar de rău. Îi spune că sunt ”boșorog expirat”, așa mi-a spus fetița, care m-a întrebat ce înseamnă și eu a trebuit să îi explic”, a dezvăluit Mihai Albu.

”Nu permit nimănui să șteargă pe jos cu numele meu! Îl dau în judecată pentru toate injuriile aduse și voi cere și daune morale pe măsura prejudiciului de imagine pe care mi le-a adus”, a declarat Iulia Albu pentru sursa menționată anterior.

De ce au divorțat Iulia Albu și Mihai Albu

Iulia Albu și Mihai Albu au divorțat în anul 2012. Unul dintre motivele care a dus la ruperea căsniciei a fost…celebra găină cu care Iulia Albu s-a tot afișat în public, la un moment dat. Totodată, spune Mihai Albu, în relația lor au început să apară neînțelegeri. Mai mult, el își acuză fosta soție că s-a folosit de numele lui ”Albu” pentru a-și crea o imagine în lumea modei.

Fosta soție are o atitudine mai beligerantă, mai conflictuală. Nu doar cu mine, ci cu toată lumea, dar toate se vor hotărî în instanță. Eu cu Iulia comunicăm foarte rar. Nu mai avem ce să ne spunem, vorbim doar despre copil. Lucrurile se văd altfel dintr-o parte. Am fost fericit în căsătoria cu ea, până a apărut găina, cu un an înainte de divorț.

Nu vreau să despic firul. Una e imaginea publică: a început să plimbe găina pe toate bulevardele Bucureștiului și alta e… Ceea ce s-a întâmplat. Cu găina e una, dar e vorba de găina în timpul căsniciei. A mers totul foarte bine, de aia am ajuns la divorț. Nu ne mai înțelegeam. Au intervenit discuții. Eu nu am de spus cuvinte rele la adresa mamei copilului meu. Mi se pare foarte interesant ce face, s-a implicat în lumea modei, relația dintre noi nu a mai funcționat. Tatăl meu a fost din zona Alba Iulia și de asta ne cheamă Albu. Acum jocurile de cuvinte au trecut în partea cealaltă. La divorț, numele a fost parte din negociere. Și-a construit întreaga carieră pe numele acesta și mi se pare normal să-l păstreze. Că mă deranjează, e altceva”, a precizat Mihai Albu într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: