Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Albu, în război cu divele din România care își expun copiii pe rețelele de socializare

Iulia Albu, în război cu divele din România care își expun copiii pe rețelele de socializare

Iulia Albu critică nu doar aparițiile vestimentare, ci și oamenii. Vedeta este în război cu divele din România care își expun copiii pe rețelele de socializare. 

 

Iulia Albu a răbufnit

Iulia le declară război divelor din România care își expun copiii pe rețelele de socializare, fiind de părere că exploatează imaginea propriilor copii într-un anumit beneficiu. Creatoarea de modă nu s-a mai putut abține și a răbufnit.

Criticul de modă s-a arătat deranjată de faptul că mămicile își expun copiii pe Instagram sau Youtube, considerând că sunt pe post de ”jucării din pluș”. Blondina nu înțelege noul fenomen de a-ți poza copilul imediat după ce l-ai născut și de a-l posta pe rețelele de socializare.

“Este foarte trist ce se întâmplă în acest moment în online, atât pe instagram cât și pe youtube, vedetele își folosesc copiii pe post de jucării din pluș, pozandu-i din prima secundă după ce au fost născuți și apoi “exploatându-le” imaginea intens pe rețelele lor online.”, a spus Iulia Albu pentru ciao.ro.

Iulia Albu a aavut ceva de zis și în privința persoanelor publice din România care preferă să nască prin cezariană.

”Constat cu uimire faptul că în România nu mai naște nimeni natural și că există mentalitatea conform căreia cezariana este o operație care se poate face la alegere, ceea ce este profund fals și ilegal în mai toate statele acestei lumi și de asemenea apetența noii generații pentru implanturi mamare și mai nou, fesiere”, a mai spus criticul de modă.

Designerul este împotriva operațiilor estetice și se declară mulțumită de modul în care arată acum. “Sunt foarte mândră de trupul meu și nu doresc să îi aduc modificări”, a mai spus blondina pentru sursa citată.

 

Iulia Albu, conflict cu Adelina Pestrițu

Iulia Albu și Adelina Pestrițu s-au criticat dur în mediul online. Criticul de modă a comentat aparițiile publice ale Adelinei într-un mod tranșant.

Creatoarea de modă nu iartă nimic legat de vestimentație. Iulia Albu a criticat, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, acolo unde are și o rubrică, apariția Adelinei. Designerul s-a arătat stupefiat de faptul că influencerul poartă haine din blană de animale.

„Poartă blană naturală într-un context în care mi se pare lipsit de orice fel de bun gust și bun simț. Persoanele care fac asta, în momentul acesta, în România, nu merită din punctul meu de vedere denumirea de influenceri. Odată ce ai un anumit număr de fallowers, nu înseamnă că îți este permis orice”, a spus Iulia Albu la adresa Adelinei Pestrițu.

Criticul de modă a explicat pentru Ciao.ro de ce nu este de acord cu purtarea blănurilor naturale și nu susține cruzimea împotriva animalelor.

Nu mi se pare nimic glamuros și nici sexy în a jupui de vii niște animale crescute în condiții inumane pentru a-ți acoperii trupul cu blană lor! Nu sunt o ipocrită, mănânc carne! Da, mănânc și carne de găină, chiar dacă am un cocoș. Mănânc oaie, vită, porc. Dacă doresc o haină din bană, pot purta una din oaie nu trebuie neapărat să  jupoi o vulpe crescută într-o cușcă de dimensiunea ei și  nici nu doresc sincer să contribui la creșterea comerțului cu produse obținute în acest fel”, a mai spus Iulia Albu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: