Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Albu, pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă. „Este omul lângă care mă văd….”

Iulia Albu, pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă. „Este omul lângă care mă văd….”

Iulia Albu este o figură foarte apreciată în țara noastră, fiind cunoscută pentru aparițiile sale extravagante, dar și a firii sale foarte directe. Reușește mereu să-și surprindă publicul și să fie unică, moda fiind modul în care își exprimă cel mai bine personalitatea. Un lucru mai puțin știut despre vedetă este însă că are o relație foarte solidă, iar căsătoria a devenit din nou o opțiune pentru ea. După un divorț care a ținut prima pagină a tabloidelor mondene ocupată, iată că criticul de modă are curajul să îmbrace din nou rochia de mireasă. 

În vârstă de 40 de ani, Iulia Albu se numără printre vedetele care reușesc de fiecare dată să se reinventeze și să surprindă. Este nelipsită de pe micile ecrane, iar fiecare apariție a sa este pur și simplu savurată de publicul din România. Chiar dacă nu are mereu lucruri bune de spus despre cei pe care-i are în vizor, acest lucru nu a afectat niciodată simpatia pe care oamenii au avut-o mereu față de ea.

O persoană vocală pe plan profesional, Iulia nu a abordat aceeași atitudine atunci când a venit vorba de viața sa privată. După ce mariajul său cu Mihai Albu a ajuns la final în anul 2013, vedeta a preferat să fie mult mai modestă în ceea ce-l privește pe bărbatul pe care-l are alături. Ea și Mike au o relație de lungă durată, se înțeleg cum nu se poate mai bine, iar viitorul pare că le surâde.

Iulia Albu este pregătită să de căsătorească din nou

Chiar dacă ocaziile în care a vorbit despre Mike au fost rare, Iulia Albu nu și-a ascuns niciodată sentimentele pentru acesta. Se simte împlinită, fericită, iar el reușește perfect să o completeze și să susțină atunci când are nevoie.

„Suntem de foarte mult timp împreună și, cu siguranță, este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele. Am lângă mine un om care mă susține 100% și care știe să-mi spună și când greșesc și pe care-l ascult. Și care știe să mă și laude atunci când este cazul. Cel mai important este să ai lângă tine o persoană care să-ți poată spune că greșești într-un fel în care să nu te simți rănită sau să simți că nu ești ceea ce trebuie.”, a declarat aceasta despre iubitul său.

Mai mult decât atât, Iulia a recunoscut că posibilitatea să se recăsătorească nu o înspăimântă deloc. Este dornică să-și unească destinul cu Mike, semn că legătura lor este, într-adevăr, una specială.

„Nu țin neapărat să mă căsătoresc într-o biserică în sensul tradițional, dar vreau să mă căsătoresc în fața lui Dumnezeu’, a declarat Iulia Albu la Antena Stars.

Cum s-au cunoscut Iulia Albu și Mike

Oricât de fericită ar fi acum, criticul de modă recunoaște că în primă instanță nu a fost impresionată de Mike. S-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune, însă bărbatul nu i-a lăsat cea mai bună impresie. În timp ce ea nu dorea să-l mai revadă, el a făcut tot posibilul să o cucerească. Începutul lor a fost unul neobișnuit, însă anii petrecuți împreună le-au demonstrat că sunt suflete pereche.

„După prima întâlnire eu am spus că nu vreau să-l mai văd niciodată pe acest om. A fost așa un sentiment puternic de revoltă. Era foarte arogant. După o lună m-a sunat și mi-a spus să ne întâlnim și de atunci nu ne-am mai despărțit’, a mai povestit Iulia Albu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: