Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Albu, un nou proiect de televiziune cu postul concurent al PRO TV. Despre ce este vorba

Iulia Albu, un nou proiect de televiziune cu postul concurent al PRO TV. Despre ce este vorba

Iulia Albu renunță la Pro TV! Care este motivul și unde va pleca criticul de modă

Iulia Albu și-a terminat contractul cu cei de la PRO TV și a sărit în tabăra concurentă. Criticul de modă va avea propria emisiune la trustul Intact. Iată despre ce este vorba.

Iulia Albu va avea propriul reality show

Iulia Albu a semnat cu trustul Intact și va avea propria emisiune de tip reality show. Fosta soție a lui Mihai Albu deja și-a făcut lansarea în familia Antenei printr-o apariție în cadrul Observatorului în care a făcut mai multe declarații.

Se pare că acum Iulia va apărea mai mult pe sticlă, comparativ cu aparițiile ei din cadrul emisiunilor de la PRO TV în care apărea timp de câteva minute. Chiar nu de mult, Iulia Albu declara că nu-și vede activitatea departe de lumina reflectoarelor și de micile ecrane, drept urmare acest proiect i se potrivește mânușă.

Sunt o persoană extrem de normală, nu am o viaţă atât de ieşită din comun, probabil diferă câteva lucruri. Bine, poate animalele pe care le am. (…) Eu gândesc lucrurile foarte simplu şi de multe ori sunt acuzată de faptul că nu sunt o persoană modestă. Eu sunt o persoană realistă. Persoana care te critică trebuie să aibă cel puţin căderea de a-şi exprima o opinie, căci altfel toţi ne putem exprima opinia fără să cunoaştem. Este bine să fii cel mai tare din parcare, dar să nu uităm că parcarea era goală aici, în România. Este important să ai studiile necesare, dar nu este suficient să ai doar studiul necesar. Trebuie să înveţi continuu, să citeşti foarte mult, să fii critic tu cu tine.„, a declarat Iulia Albu în cadrul primei apariții de la Antena 1.

Conform fanatik.ro, filmările pentru emisiunea Iuliei Albu se află în plină desfășurare, iar vedeta este sigură că acesta va fi un real succes atât pentru postul de televiziune cât și pentru „portofoliul” ei.

Etichete: