Redactia.ro
Home » Știri » Iulia Stănescu de la „Abracadabra”, dramă fără margini. Mama sa se află în stare critică în spital

Iulia Stănescu de la „Abracadabra”, dramă fără margini. Mama sa se află în stare critică în spital

Ți-o mai aduci aminte pe Iulia Stănescu, fetița adorabilă din trupa “Abracadabra”? Acum câțiva ani a plecat peste ocean pentru a cunoaște succesul. Acum trece prin momente de coșmar. Mama sa este la terapie intensivă.

Iulia Stănescu, durere fără margini

Iulia Stănescu a făcut declarații în cadrul unei emisiuni și a povestit ca trece prin clipe greu de imaginat. Ea se afla în America, iar mama sa este internată la ATI în România după ce s-a infectat cu covid-19. Actrița a mărturisit cu ochii în lacrimi că mama sa este într-o stare foarte gravă și nu crede că va mai rezista mult.

Nu o pot vedea, nu o pot auzi la telefon. A ajuns la Terapie Intensivă, aștept în orice moment acel telefon. Acum cinci ani am văzut-o ultima dată pe mama, a fost la mine, dar a vrut să se întoarcă în țară, a zis că acolo s-a născut și acolo vrea să moară. Nu este intubată, este septică, pulmonar și-a pierdut capabilitatea 50%, oxigenul i-a scăzut până la 60 și ceva la sută. Cred că mai are doar câteva ore de trăit. Sunt sigură că nu o să mai apuc să o prind în viață, să o strâng în viață, mi-aș fi dorit măcar un ultim telefon, să ne luăm la revedere, este conștientă. Ea nu a fost vaccinată, a fost alegerea proprie.”, a declarat Iulia Stănescu.

Mama Iuliei a ajuns în stare critică la spital

Iulia Stănescu a povestit că mama sa a fost alături de ea, dar s-a decis să se întoarcă în România. Ea s-a simțit foarte rău timp de zece zile și abia după a fost ajutată de vecină să ajungă la spital. Actrița s-a resemnat cu faptul că șansele de a nu o mai vedea pe mama ei sunt foarte mari și îndeamnă românii să se vaccineze.

Deci de vreo săptămână stau așa, mi-a spus că e în casă de zece zile, că nu se simte bine, că simte că leșină și atunci mi-am dat seama. O vecină a ajutat-o să ajungă la spital și de atunci nu pot să vorbesc cu niciun doctor, sunt prea ocupați. Nu sunt egoistă, înțeleg situația, dar aș fi apreciat foarte mult să mi se dea un telefon, pentru că eu puteam să îi trimit un tratament dacă eram anunțată din primele zile.

Am încercat să vin în România, nu pot, soțul meu muncește zi și noapte, am un copil de un an, pe care-l alăptez și alți doi și în spital nici nu mă lasă. Vă rog, România, 30% rata de vaccinare este inacceptabil, oamenii mor pe brânci. De aia am ieșit public să vă spun să vă vaccinați. Fiecare viață umană contează. Nu vreau să-mi dau speranțe false, înțeleg că este un caz pierdut 99%. Încerc să mă concentrez pe ce am de făcut.”, a mai adăugat Iulia Stănescu.