Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Vântur l-a avertizat pe Cătălin Măruță de față cu toată lumea. Pe Salman Khan îl roade gelozia: „S-ar putea să primești un…”

Iulia Vântur l-a avertizat pe Cătălin Măruță de față cu toată lumea. Pe Salman Khan îl roade gelozia: „S-ar putea să primești un…”

Iulia Vântur, avertisment dur pentru Cătălin Măruță, chiar în emisiunea lui! Prezentatoarea de televiziune susține că iubitul ei, Salman Khan este gelos și s-ar putea supăra în cazul în care soțul Andrei întrece măsura.

Iulia Vântur l-a avertizat pe Cătălin Măruță

Iulia Vântur a fost prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre viața ei din India, proiectele pe care le are, dar și despre viața personală. Vedeta de televiziune s-a mutat din România în India, acolo unde se bucură de un succes enorm. Fosta prezentatoare TV se iubește de ani buni cu Salman Khan, un celebru actor. Blondina a mărturisit că a avut concerte în multe locuri frumoase din lume, însă dorința ei ar fi să aibă și-n locurile natale.

„Unde am mai fost? Londra, Dubai, Turcia, State, am avut turneul. Nu știu, am călătorit în lung și în lat. Mi-ar plăcea să am și în Iași, Constanța. Îți dai seama ce frumos ar fi să am un concert la Iași, în orașul meu natal? Ce mândră aș fi, cred că ar fi cel mai important concert pentru mine. Eu cânt în Hindi, asta e specialitatea mea. Aș putea să când Trandafir de la Moldova”, a spus Iulia Vântur, în emisiunea lui Măruță.

Salman Khan, un bărbat gelos

Iulia Vântur a luat parte și la „Roata Provocărilor”, iar în urma jocului a primit bineînțeles o…provocare. Vedeta a fost pusă în situația de a dansa 30 de secunde pe o melodie în hindi. După ce a făcut cu brio provocarea, Măruță i s-a alăturat. Apoi, moderatorul a întrebat-o pe vedetă dacă ar fi potrivit pentru ea, să danseze și pe o melodie mai lentă, cum ar fi un blues.

„Am o întrebare, dacă se poate, acolo aveți și blues-uri? Adică putem să dansăm ți un blues sau nu mai din astea, zbuciumate, piese?”, a întrebat-o Cătălin Măruță. După ce l-a ascultat cu atenție, vedeta de televiziune a ținut să-i spună că partenerul ei de viață este puțin gelos. „Da, dar s-ar putea să primești un blues aici”, a spus Iulia Vântur, arătând spre zona feței.

Ce spune Iulia Vântur despre socrul ei

Iulia Vântur a vorbit și despre „socrul ei”. Fosta moderatoare a dezvăluit că tatăl lui Salman Khan este un scriitor celebru, o adevărată legendă în industria din India.  „Tatăl lui este o legendă în industrie, ca scriitor. Doamne ajută să-i dea Dumnezeu putere și să trăiască cât mai mult, e un om extraordinar, un om de la care ai ce să înveți. El este cel care a reușit, împreună cu mama, părinții lui sunt extraordinari și au reușit să construiască o familie atât de unită și atât de frumoasă. Tatăl lui, cu numele pe care îl avea, e atât de bun. Este un scriitor legendar în industrie. El reușea să vândă filmele cu numele lui pe afiș”, a mai spus Iulia Vântur.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: