Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Vântur pune capăt speculațiilor. Este sau nu însărcinată: „Copilul e un dar de la Dumnezeu”

Iulia Vântur pune capăt speculațiilor. Este sau nu însărcinată: „Copilul e un dar de la Dumnezeu”

GALERIE FOTO (2) iulia vantur

Iulia Vântur, în vârstă de 43 de ani, trăiește în India de mai bine de un deceniu. Formează un cuplu discret alături de celebrul Salman Khan, însă rare sunt ocaziile în care oferă detalii despre povestea lor de dragoste. Recent, Iulia s-a văzut nevoită să pună capăt speculațiilor conform cărora ar fi însărcinată. Iată ce a declarat într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Ce spune Iulia Vântur despre o eventuală sarcină. A pus punct tuturor speculațiilor

Iulia Vântur formează un cuplu alături de Salman Khan, însă rare sunt ocaziile în care se afișează alături de el la evenimentele publice. Preferă să-și trăiască iubirea departe de ochii curioșilor. Chiar și așa, tot se nasc tot felul de speculații. La un eveniment recent, Iulia a purtat o rochie care nu a avantajat-o și care a atras atenția asupra formelor sale.

iulia vantur
Iulia Vântur și Salmab Khan formează un cuplu de mai bine de un deceniu

Mulți au fost de părere că Iulia avea o burtică de gravidă. Spre dezamăgirea fanilor, Iulia a infirmat zvonul și a subliniat că nu este însărcinată. Cu toate acestea, vedeta își dorește să devină mamă și consideră că un copil este un adevărat dar de la Dumnezeu.

„Știi, dintr-odată am început să primesc multe mesaje din România și mi-am dat seama că ceva s-a întâmplat din moment ce lumea îmi trimitea mesaje. Eram la filmare, târziu noaptea am aflat care era evenimentul. Din câte știu eu, nu sunt însărcinată. Să dăm vina pe rochie? Aveam faldurile alea pe rochie. A fost o poziție mai neobișnuită care a atras atenția, din câte știu nu sunt însărcinată, nu am fost la niciun control, din câte știu eu. Nu, glumesc, nu cred că sunt însărcinată, așa că nu vă impacientați”, a declarat Iulia Vântur, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, de la PRO TV.

„Îmi doresc o sarcină. Dacă se întâmplă, eu întotdeauna am considerat că copilul e un dar de la Dumnezeu, cu siguranță va fi prioritatea numărul unu, dacă se va întâmpla”, a mai spus Iulia Vântur.

Iulia Vântur muncește din greu în India

Iulia Vântur muncește din greu în India. Concret, ea se ocupă de realizarea unui documentar care vizează viața iubitului său, celebrul Salman Khan, care este apreciat atât în țara natală, cât și peste hotare.

Iulia a dezvăluit că filmările s-au încheiat, următoarea etapă fiind montarea propriu-zisă a filmului. În plus, vedeta a mărturisit că, în ultima perioadă, ea este cea care participă la evenimentele mondene, în timp ce Salman preferă să se odihnească acasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: