Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Vântur și Salman Khan, împreună pe marile ecrane. „O poveste de dragoste vine să…”

Iulia Vântur și Salman Khan, împreună pe marile ecrane. „O poveste de dragoste vine să…”

GALERIE FOTO (2)

Iulia Vântur s-a întors în India și a lucrat din greu la un proiect alături de Salman Khan, iar recent a dezvăluit urmăritorilor săi mai multe detalii. De obicei, a preferat să fie foarte modestă atunci când a venit vorba de viața personală și profesională, dar bucuria reușitei a determinat-o de data aceasta să împărtășească totul celor care o îndrăgesc.

Vara aceasta, Iulia Vântur s-a întors în România, după o lungă perioadă de absență. În urmă cu mai mulți ani a decis să se mute în India, unde și-a construit o carieră de succes în industria muzicală și cinematografică. Acolo a cunoscut și dragostea, pe celebrul actor de la Bollywood, Salman Khan.

În mai 2020 a revenit în țară cu mult drag, iar prietenii și familia au așteptat-o cu brațele deschise. Atunci a apărut și la diverse posturi de televiziune, unde a vorbit despre proiectele sale viitoare și posibilitatea ca într-o zi să revină în România. Artista a mărturisit că nu va face pasul să revină în țara sa natală, căci în India se bucură de un succes neașteptat. Melodiile sale sunt îndrăgite de oameni, care doresc să o asculte din ce în ce mai mult.

A vorbit și despre planurile sale de viitor, pe care a anunțat că le va pune în practică în cel mai scurt timp.

„Toată viața mea e aici, am crescut, am trăit, am făcut de toate aici, dar clar o parte din viața mea e și în India. Amândouă fac parte din viața și sufletul meu. E foarte clar că aici e mult mai divers, mai bogat, am toți prietenii de o viață aici, familia. Tot mă sună din India când mă întorc, pentru că piesele au fost de succes și au tot venit oferte pentru piese noi, mai trebuie să filmez și clipuri și să finalizăm un proiect care mie îmi e foarte drag’, a mărturisit vedeta într-un interviu.

Iulia Vântur și Salman Khan, împreună pe marile ecrane. „O poveste de dragoste vine să…”

La jumătate de an de când a făcut aceste declarații, Iulia Vântur a dezvăluit proiectul pe care l-a așteptat cu atât de mult entuziasm. Este vorba de linia melodică a unui film realizat de partenerul său de viață, Salman Khan. Producția se numește „Main Chala” și urmează să fie lansată în decursul weekendului acesta.

”O poveste de dragoste vine să-și lase magia asupra ta. Melodia va fi lansată pe 22 ianuarie. Stați aproape!”, este mesajul transmis de Iulia Vântur.

Această colaborare a Iuliei cu Salman Khan risipește și zvonurile despre posibila lor despărțire. Deoarece fosta prezentatoarea a petrecut câteva luni în România, a existat și presupunerea că relația sa cu actorul indian a ajuns la final. A preferat să nu comenteze acest subiect, dar acum le-a oferit tuturor dovada că legătura dintre ea și iubitul său este la fel de puternică ca întotdeauna.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: