Redactia.ro
Home » Monden » Iuliana Luciu, adevărul despre relația cu Cristian Mitrea: ”Era singurul care putea să mă încălzească”

Iuliana Luciu, adevărul despre relația cu Cristian Mitrea: ”Era singurul care putea să mă încălzească”

GALERIE FOTO (2)

După ce au fost surprinși de paparazzi în ipostaze tandre, la un restaurant de fițe din Capitală, Iuliana Luciu a făcut primele declarații despre relația ei cu Cristian Mitrea, fostul partener al Andreei Mantea. 

Explicația Iulianei Luciu

Sora Nicoletei Luciu, Iuliana Luciu, a făcut primele declarații despre relația pe care o are cu Cristian Mitrea, fostul Andreei Mantea. Asta după ce au fost fotografiați de paparazzi în timp ce se sorbeau din priviri și-și ofereau atingeri tandre, la terasa unui restaurant de fițe, din Capitală. Mai mult, Cristian Mitrea i-a dat și un sărut, informează wowbiz.ro.

Iuliana Luciu a explicat că nu este pentru prima oară când ia masa în oraș cu Cristian Mitrea. ”Era singurul care putea să mă încălzească”, spune ea. Iuliana a precizat și faptul că au mulți prieteni în comun, iar în privința sărutului, ea spune că ambii s-au pupat pe obraz. Mai mult, fosta asistentă TV se cataloghează drept o persoană discretă, deoarece ea nu s-ar săruta cu iubitul ei în public.

”Nu este prima oară când ieșim împreună, am ieșit de multe ori să mâncăm. Era singurul care putea să mă încălzească. Avem mulți prieteni în comun. Nu este nimic extraordinar. Era 1 decembrie. Asta cu pupatul, ne-am pupat pe obraz, chiar dacă este pandemie. Am încredere în prietenii mei. Eu aveam gluga pe cap și ne-am pupat pe obraz. Și în local era frig. Eu sunt foarte discretă și dacă aș avea un iubit nu m-aș săruta cu el în public.

Ne știm de foarte mult timp. Nu, este o relație frumoasă de prietenie pe care nu vrem să o stricăm. Am ieșit de multe ori. De obicei, relațiile pe care le-am avut nu le-am expus. Le-am ținut doar pentru mine și a fost foarte bine. Acum mă focusez pe proiectele pe care le am”, a declarat Iuliana Luciu la un post TV.

Spynews a publicat, joi, imagini cu Iuliana Luciu și Cristian Mitrea în timp ce se îmbrățișau pe la spate, se sorbeau din priviri, iar Cristian Mitrea ar fi atins-o într-o zonă interzisă pe sora Nicoletei Luciu. La sosirea unui taxi, fostul partener al Andreei Mantea ar fi sărutat-o cu foc și pasiune pe Iuliana Luciu.

Cel mai nou cuplu din showbiz! Iuliana Luciu, ”cadoul” de la Moș Crăciun pentru Cristi Mitrea! ”Porumbeii”, sărut pasional și atingeri interzise într-un restaurant de fițe din Capitală / PAPARAZZI 

Ce fel de iubit își dorește Iuliana Luciu

Iuliana Luciu declara, acum ceva timp, într-un interviu că își dorește un iubit ”nebun”, asemeni ei, dar care să o și respecte. Totodată, spunea că își dorește ceva stabil, pentru a-și întemeia o familie.

”Îmi doresc să fie la fel de nebun ca mine. Să-i înţeleg nebunia şi să-mi înţeleagă nebunia. Atunci îţi dai seama că el e pentru tine: când îţi găseşti jumătatea aia de nebunie, pe care o ai şi tu. Şi, nu în ultimul rând, să mă respecte. Eu îmi doresc ceva stabil, normal. Îmi doresc şi eu o familie, îmi doresc copii la un moment dat.

Dar nu e greu să faci un copil. Ideea e să-l faci cu cine trebuie. Şi asta cu relaţia e la fel. Nu poţi să intri într-o relaţie doar de dragul de a fi cu cineva, ca să intri în rândul lumii. Bun, hai că fac nişte compromisuri, trec peste orice, mă plictiseşti, nu-mi place de tine, dar cu toate astea, hai să mergem mai departe, să intrăm în rândul lumii. Nu pot. La mine e în felul următor: dacă toată lumea o ia în stânga, eu o iau în dreapta. Mie îmi place să fiu altfel”, a declarat Iulian Luciu într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: