Redactia.ro
Home » Monden » Un nou cuplu în showbiz! Iuliana Luciu, ”cadoul” de la Moș Nicolae pentru Cristi Mitrea

Un nou cuplu în showbiz! Iuliana Luciu, ”cadoul” de la Moș Nicolae pentru Cristi Mitrea

Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, noi povești de dragoste se înfiripă. Iuliana Luciu și Cristea Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea, sunt cel mai proaspăt cuplu din showbiz. Cei doi porumbei au fost surprinși de paparazzi în ipostaze tandre.

Iuliana Luciu și Cristi Mitrea, noul cuplu din showbiz

Sărbătorile vin cu noi povești de dragoste. Iuliana Luciu și Cristi Mitrea, fostul Andreei Mantea, au fost surprinși de paparazzi  în clipele lor romantice. Porumbeii s-au sărutat pasional și s-au atins tandru într-un restaurant de fițe, din Capitală, informează spynews.ro.

Iuliana Luciu, sora Nicoletei Luciu, l-a sorbit din priviri pe Cristi Mitrea, pe tot parcursul întâlnirii. La fel și el care s-a lăsat, la un moment dat, îmbrățișat pe la spate de Iuliana. Mai mult, a fost destul de vizibil că Mitrea era vrăjit de frumusețea ei, dar și de senzualitatea pe care o emana. Astfel, nu s-a mai putut abține și…atins-o într-o zonă interzisă. După toate aceste gesturi, cuplul a ieșit din restaurant alături de alți doi prieteni și au așteptat un taxi. La ieșirea din locația de fițe, Iuliana era la brațul lui Cristi Mitrea.

Cel mai nou cuplu din showbiz! Iuliana Luciu, ”cadoul” de la Moș Crăciun pentru Cristi Mitrea! ”Porumbeii”, sărut pasional și atingeri interzise într-un restaurant de fițe din Capitală / PAPARAZZI 

Cei doi au uitat un aspect important

Proaspeții îndrăgostiți au uitat un aspect important pe timp de pandemie. Niciunul nu purta mască de protecție. Dar, după ce amicii lor au plecat, în cele din urmă, s-a ivit brusc și poliția prin zonă. Rapid, Cristi Mitrea scoate o mască din buzunar și își acoperă gura și nasul. Așadar, au mai zăbovit ceva timp de afară, dar…îmbrățișați. Între timp, a sosit și taxiul lor, iar Cristi s-a apropiat de Iuliana și a sărutat-o cu foc și pasiune, de parcă…era ultima dată când se vedeau. De asemena, fostul iubit al Andreei Mantea, i-a șoptit și ceva la ureche fostei asistente TV. Oare ce i-a spus?!

Cel mai nou cuplu din showbiz! Iuliana Luciu, ”cadoul” de la Moș Crăciun pentru Cristi Mitrea! ”Porumbeii”, sărut pasional și atingeri interzise într-un restaurant de fițe din Capitală / PAPARAZZI 

Cristi Mitrea este fostul iubit al Andreei Mantea. Ei s-au cunoscut în cadrul emisiunii ”Burlăcița” de la Antena 1. Dragostea lor a fost una sinceră, drept dovadă copilul pe care îl au împreună. Dar, relația Andreei Mantea nu a durat prea mult cu luptătorul MMA și practicant de jiu-jitsu brazilian. Totuși, Cristi Mitrea vine și îl vizitează adesea pe cel mic. Andreea Mantea l-a iubit atât de mult, încât și-a făcut tatuaj cu acesta.

”Nu vă faceți tatuaj. Pentru mine a însemnat ceva… care nu mai înseamnă”, a spus Andreea Mantea pe vlogul ei, cândva. Ea a explicat semnificația tatuajului ales în 2014. Infinity Times Infinity (infinit multiplicat de un infinit de ori). Toată lumea crede că a însemnat ceva… dar nu a însemnat aia, a însemnat altceva”, spunea prezentatoarea emisiunii ”Trăiri alături de Andreea Mantea”

Iuliana Luciu și-a căpătat notorietatea în showbiz prin intermediul surorii sale, Nicoleta Luciu, care de ani buni a evitat să mai apară la TV. Iuliana a fost asistentă TV, dar a jucat și în ”Inimă de țigan.” Ea are acum 33 de ani.

”33 este doar un număr, dar cu siguranță aniversarea de anul acesta va rămâne specială! La anul trebuie să fac 2 petreceri în una! 🤣🤣🤣 Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile frumoase pe care mi le-ați trimis! ❤️❤️❤️🤗🤗🤗”, a spus vedeta de ziua sa, pe Instagram, mulțumind celor care i-au transmis ”La mulți ani!”.

De-a lungul timpului, Iuliana Luciu a făcut și unele ședințe foto incendiare, care a pus pe jar imaginția bărbaților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: