Redactia.ro
Home » Monden » Jador a gafat-o din nou! Riscă să fie dat afară din concurs, după ce a încălcat regulile și și-a făcut o adversară să plângă

Jador a gafat-o din nou! Riscă să fie dat afară din concurs, după ce a încălcat regulile și și-a făcut o adversară să plângă

GALERIE FOTO (5)

În cea mai recentă ediție a emisiunii Survivor All Stars 2024, Războinicii au triumfat, obținând imunitatea și declanșând o serie de evenimente tensionate în tabăra Faimoșilor. Unul dintre momentele care a captat atenția publicului a fost gestul lui Jador, care a stârnit lacrimile Mariei Lungu, determinând o reacție vehementă din partea colegilor săi.

În timpul unui joc pentru imunitate, câștigat de Războinici, Jador a încercat să aducă o notă de umor, însă rezultatul a fost departe de a fi amuzant. Artistul a decis să arunce în apă pe Maria Lungu, acțiune care a dus la o accidentare mai serioasă a piciorului acesteia și la izbucnirea în lacrimi a tinerei concurente. Chiar și atunci când și-a cerut scuze, Jador a fost supus unei critici aspre din partea celorlalți participanți.

Gestul lui Jador nu a rămas necriticat

Iancu Sterp s-a numărat printre concurenții care au reacționat vehement la gestul lui Jador. În semn de solidaritate față de Maria Lungu, Sterp l-a aruncat pe manelist în apă, marcând astfel dezaprobarea față de comportamentul acestuia. Maria a perceput această intervenție ca fiind o „nedreptate” și a subliniat impactul negativ al atingerii neașteptate.

„Cine e ăsta să vină să pună mâna pe mine?”, a răbufnit Maria. Iar răspunsul lui Jador e de-a dreptul scandalos: „Nu mă pricep la agățat fete, dar data viitoare promit că o să-ți dau un sărut cu limba”.

Reacția Mariei Lungu, care a izbucnit în lacrimi, a stârnit îngrijorare printre colegii săi de echipă, care au intervenit imediat pentru a o ajuta să iasă din apă și pentru a-i oferi sprijin emoțional. Jador, conștient de impactul gestului său, a încercat să minimizeze situația, dar repercusiunile au persistat în tabăra Faimoșilor.

„Jador: Iartă-mă, nu am vrut!

Maria Lungu: Lasă-mă.

Jador: Am crezut că nu ai nimic.”, a fost dialogul dintre cei doi.

Maria Lungu, comparată cu Andreea Tonciu

Remarcabil este faptul că Jador a ales să compare reacția Mariei cu cea a fostei sale adversare, Andreea Tonciu, eliminată în săptămâna anterioară. Această comparație a stârnit discuții aprinse în tabăra Faimoșilor, iar Andrei Ciobanu de la Războinici a fost de acord cu observația făcută de Jador, adăugând astfel un alt element de discordie între cele două echipe rivale.

„Jador: Aveți și voi o Tonciu.

Andrei Ciobanu: Mai rău…

Jador: Măi, fată, ești bine, te-ai lovit de apă? Te rog, un pupic dă-mi.

Maria Lungu: Bă, mă lovesc iar, potolește-te.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: