Redactia.ro
Home » Monden » Jador, aspru criticat de internauți. Artistul a fost surprins în timp ce rupe banii la o petrecere

Jador, aspru criticat de internauți. Artistul a fost surprins în timp ce rupe banii la o petrecere

Jador, aspru criticat de internauți.

Jador, aspru criticat de internauți. Celebrul artist a creat haos în rândul internauților după ce mai multe imagini cu el au devenit virale în mediul online. În clipul video, Jador refuză să primească bani la un eveniment și chiar îi rupe. Care a fost reacția manelistului?

Jador, aspru criticat de internauți. Artistul a fost surprins în timp ce rupe banii la o petrecere

Jador, aspru criticat de internauți. În urmă cu câteva zile au apărut mai multe filmulețe cu Jador din cadrul unui eveniment la care a cântat. În imagini se poate observa cum artistul refuză să primească bani, ba chiar rupe o bacnotă de 100 de lei. După ce clipul video a fost postat în mediul online, internauții l-au criticat pe manelist.

Acesta a fost acuzat că este arogant în acel video, iar faptul că artistul ar refuza bani în timp ce cântă, i-a iritat și mai mult pe aceștia. Ulterior, după ce a văzut toate criticile primite din partea oamenilor, Jador a reacționat. Conform acestuia, ar fi fost agasat de un bărbat, motiv pentru care nu ar fi acceptat banii de la el. „Oameni buni, am văzut foarte multe tiktok-uri în care eu am refuzat bani, în care eu am spus că nu vreau să mai cânt pentru bani… am rupt chiar 100 de lei pentru că cineva insista foarte mult cu bani, nu mă lăsa în pace, nu mă lăsa să cânt și să-mi fac programul, i-a luat un copil bănuții și i-am dat tot ce mai aveam în buzunar, la copii acolo, copiii care mă ascultau, care erau cu părinții. Ce voiam să zic e că nu am ajuns și că n-o sa mă gândesc niciodată în viața mea că am ajuns… eu am refuzat banii respectivi pentru că toata lumea sta cu bani pe tine, toata lumea sta cu telefonul pe tine, dar nimeni nu mai dansează așa cum se făcea odată. Nu știu cum să va zic, eu cant de când eram mic și toata lumea dansa, nimeni nu stătea cu telefonul pe tine…”, a spus Jador, pe Instagram.

Jador, implicat într-un accident rutier

În urmă cu câteva săptămâni, artistul a fost implicat într-un accident rutier. Acesta a făcut un vlog după accident, explicându-le fanilor săi cum s-a petrecut eveniment. Potrivit manelistului, se afla pe bancheta din spate, în timp ce un prieten îi conducea noul bolid de lux, când un cal a apărut din senin pe stradă. Din fericire, nimeni nu a pățit nimic, dar mașina artistului a fost avariată serios. ”A fost avariată grav. Numai farul costă 4.000 de euro. Am băgat mașina-n service. Au fost comandate piesele care trebuie înlocuite, cred că au ajuns. Să zic așa, cred că toată cheltuiala se ridică pe la 10.000 de euro”, a spus el.

La scurt timp a aflat că animalul se afla în grija unui copil, care s-a ascuns de frică să nu plătească dauna. Milos din fire, Jador l-a absolvit pe acesta de orice vină, mărturisind în video că tânărul nu va trebui să plătească nimic. ”Nu vei plăti niciun ban. Eu știu situația ta, m-am interesat”, i-a spus artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: