Redactia.ro
Home » Știri » Primul Festival al Manelelor din România, eșec total. Jador s-a arătat dezamăgit de lipsa publicului: „Am mai mulți verișori decât sunteți voi aici”

Primul Festival al Manelelor din România, eșec total. Jador s-a arătat dezamăgit de lipsa publicului: „Am mai mulți verișori decât sunteți voi aici”

Jador a ajuns pe perfuzii! Care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă manelistul FOTO

Primul Festival al Manelelor din România s-a demonstrat a fi un eșec total! Deși mulți s-ar fi așteptat ca fanii să se calce în picioare pentru a cânta și dansa alături de interpreții lor preferați pe piesele care se află în mare parte în top trending pe Youtube, iată că doar câteva sute de spectatori au ajuns la mega-evenimentul care a adunat pe aceeași scenă cele mai mari nume din lumea manelelor. Jador a fost cel care a închis evenimentul. Spontan, așa cum îl știe toată lumea, cântărețul nu s-a putut abține din a face glume pe seama lipsei spectatorilor.

În zilele 6 și 7 august, la Arenele Romane din București, s-a ținut prima ediție a Festivalului Manelelor. Și chiar dacă pe scenă au urcat nume grele din lumea manelelor, destul de puțini fani ai genului s-au arătat interesați să ia parte la eveniment. Au fost circa 300 de spectatori în cea de-a doua zi a festivalului, spre dezamăgirea artiștilor.

Primul Festival al Manelelor din România, eșec total

A adiat vântul la figurat printre spectatorii ajunsi la Festivalul Manelelor de la Arenele Romane din Bucuresti. Cu toate acestea, artiștii s-au ținut de program și au făcut show cum au știut mai bine.

Amfiteatrul de la Arenele Romane a fost ocupat pe alocuri de grupuri de tineri, care au încercat să se simtă cât mai bine pe muzica preferaților lor. Chiar și artiștii de pe scenă au observat lipsa publicului, deși erau mai puțini participanți chiar decât la o nuntă sau un botez.

Jador, dezamăgit de lipsa publicului la Festivalul Manelelor

Unul dintre artiștii consacrați care au urcat pe scenă în cea de-a doua zi de festival a fost chiar Sorinel Puștiu.

„E perioada concediilor, lumea e la mare, dar eu vă mulțumesc celor care sunteți aici și hai să ne distrăm”, a spus artistul după ce a urcat pe scenă în fața celor câțiva veniți să-l vadă.

Unul dintre cei mai populari cântăreți de manele ai momentului, Jador a fost cel care a încheiat seara și prima ediție a Festivalului manelelor. Cel mai așteptat artist al serii a sesizat, la rândul său, lipsa publicului.

„Asta e un fel de cine nu-i la mare e aici, nu?”, a glumit Jador.

Artistul care, la doar 26 de ani, a reușit să stângă peste 83 de milioane de vizualizări pe YouTube, a făcut haz de necaz pe seama publicului lipsă.

“Am impresia că am venit să-i cânt familiei mele. Am mai mulți verișori decât sunteți voi aici”, a mărturisit Jador.

Artistul a reușit să mai dezghețe puțin atmosfera. Melodii „Jale”, „Dau moda” și „Fericire”, pe care o cântă alături de Loredana Groza, au fost cele mai fredonate piese ale serii de către toți cei prezenți la primul festival al manelelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: