Redactia.ro
Home » Monden » Jador este pregătit să ajungă la altar? Cine i-a urat deja casă de piatră

Jador este pregătit să ajungă la altar? Cine i-a urat deja casă de piatră

GALERIE FOTO (3)

Jador stârnește curiozitatea fanilor de fiecare dată. Celebrul cântăreț a stârnit din nou reacțiile admiratoarelor, după ce s-a afișat cu o nouă domnișoară. Artistul a fost surprins într-o ipostază neașteptată lângă o domnișoară, fiind îmbrăcat la patru ace. 

Jador este pregătit să ajungă la altar?

Jador frânge inimile sutelor de domnișoare care îl admiră. Celebrul cântăreț a fost surprins în timp ce se îndrepta spre un restaurant de lux din Capitală, fiind îmbrăcat la patru ace, la braț cu o nouă „cucerire”. Un prieten bun le-a urat deja tinerilor îndrăgostiți casă de piatră.

Deși Jador se bucură din plin de atenția și admirația cât mai multor domnișoare și primește zilnic o mulțime de mesaje pe rețelele de socializare de la sute de admiratoare, pare să se cumințească și să își dorească o relație serioasă.

Din ipostazele în care a fost surprins pe Instagram, aparent, Jador se pregătește să meargă la altar la braț cu noua cucerire, bruneta alături de care s-a afișat. Fiind cunoscut drept o persoană extrem de sinceră și extrem de deschisă, Jador nu a ezitat să se afișeze cu noua fată pe care a cucerit-o.

Bogdan Mocanu, unul dintre cei mai buni prieteni ai cântărețului, este cel care a surprins momentele în care Jador se afișează la braț cu o domnișoară și se pregătește să intre într-un restaurant de lux din Capitală, alături de aceasta. Cei doi îndrăgostiți par vizibil extrem de fericiți, fiind îmbrăcați „la patru ace”.

În momentul în care cei doi îndrăgostiți merg la unison spre intrarea restaurantului, Bogdan Mocanu nu ezită și le urează, amuzat, „Casă de piatră!”. Astfel, întregul moment, s-a dovedit, de fapt, ca fiind o parte dintr-o filmare în care cei doi apar, pentru un videoclip amuzant, filmat spre bucuria și deliciul internauților.

Jador vrea să plece din România

Jador a anunțat, în urmă cu câteva zile, că intenționează să plece din România. Astfel, decizia fiind una luată foarte brusc, cântărețul a fost asaltat de internauți cu numeroase întrebări, cu privire la acest lucru.

După ce internauții au creat mai multe scenarii legate de intenția cântărețului de a pleca din România, Jador a decis să pună capăt speculațiilor și să spună adevărul.

”Am primit diferite mesaje, cum că intru la închisoare, dar eu nu o să intru la închisoare și chestii din astea că eu sunt un om liniștit, unii că mă duc să fac muzică în America, unii că mă duc după o gagică nu știu unde. Nu, nu se întâmplă nimic din toate astea. Totul e bine, sunt sănătos”, a mărturisit Jador.

Cu toate acestea, artistul nu a vrut să dezvăluie și locul în care va pleca.

”Nu pot să vă spun exact unde o să plec pentru că momentan vreau să țin secret asta. E o chestie care îmi face rău, dar și bine. Nu știu să vă zic dacă este o chestie negativă sau pozitivă în viața mea, ceea ce o să se întâmple, dar se întâmplă și o să merg cu capul înainte. O să existe o perioadă de inactivitate”, a mai adăugat cântărețul.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: