Redactia.ro
Home » Monden » Jador, implicat într-un scandal de proporții. Autoritățile au intervenit în forță

Jador, implicat într-un scandal de proporții. Autoritățile au intervenit în forță

GALERIE FOTO (3) Jador, implicat într-un scandal de proporții

Jador, implicat într-un scandal de proporții. Artistul a avut parte de un incident în timpul unui concert la Londra. Jador le-a cântat românilor stabiliți în Marea Britanie, iar atmosfera s-a schimbat după ce câțiva petrecăreți s-au luat la bătaie. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Jador, implicat într-un scandal de proporții. Autoritățile au intervenit în forță

Jador, implicat într-un scandal de proporții. Duminică seara, artistul a fost invitat să cânte la Londra, unde oamenii trebuia să se simtă bine și să petreacă. Ei bine, atmosfera s-a schimbat după ce fanii lui Jador s-au luat la bătaie. Mai multe imagini de la fața locului au devenit virale în mediul online. În filmările postate se poate observa cum zeci de oameni erau ieșiți în strada. Autoritățile au fost chemate și au intervenit de urgență și au pus capăt conflictelor.

Fostul iubit al Anei Mocanu a fost și el la concert, fiind lovit de cei care au început cearta. În urma scandalului, Rareș a fost transportat la o unitate medicală. ”Legea își va face treaba”, a scris Rareș pe contul său de Instagram. Din fericire, Jador nu a pățit nimic și nu au fost rănite multe persoane.

Artistul, implicat într-un alt scandal

Nu este prima oară când artistul este implicat în scandaluri. În 2020, Jador a fost agresat de mai mulți petrecăreți. Evenimentul a avut loc în parcarea unui club de lux din Mamaia, unde cântărețul se afla împreună cu Mario Fresh, Lino Golden și iubitele lor. „Când spun Jador, mă gândesc la bătaia de la mare. Numai cum îmi iau pumni în gură degeaba. Am fost la mare și ne-am luat bătaie, pe scurt. Niciodată n-am știut motivul exact, de ce a fost încăierarea aia între Jador și băieții ăia.Cu o seară înainte de incident ar fi avut niște discuții, noi am trecut pe lângă mesele lor, ei au zis ceva, nu mai știu exact. Niciodată n-am știut, pentru că Jador cu Lino erau la discuții, acolo la masă, eu eram undeva la bar, cu fetele și alți băieți.Cu fetele noastre. A doua zi când ne-am trezit, au auzit că: era să ne luăm cu unii la ceartă”, a spus Mario Fresh.

Artiștii au fost agresați de șapte persoane în fața unui club din stațiunea Mamaia. „Poliţiştii au identificat persoana apelantă ca fiind un bărbat de 25 de ani, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta, împreună cu alte 2 persoane, ar fi fost agresate fizic în proximitatea clubului. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliţiei staţiunii Mamaia, unde au depus plângere”, transmite IPJ. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, după ce cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Surse din apropierea artiștilor au spus că scandalul ar fi avea legătura cu un conflict pe care Jador l-ar fi avut într-un club de la malul mării. Atunci, cântărețul s-ar fi certat cu un alt client al localului în legătură cu o notă de plată și câteva fotografii pe care nu a vrut să le facă cu câteva admiratoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: