Redactia.ro
Home » Monden » Jador l-a taxat subtil pe Jorge, în ultima ediție Survivor All Stars: ”Du-te la hotel!”

Jador l-a taxat subtil pe Jorge, în ultima ediție Survivor All Stars: ”Du-te la hotel!”

În cadrul emisiunii Survivor România, concurenții se confruntă cu numeroase provocări și trebuie să se adapteze la condiții extreme în timpul șederii lor în Republica Dominicană. Printre aceste condiții se numără împărțirea spațiului limitat și necesitatea de a dormi împreună în tabără. Într-una dintre edițiile emisiunii, un moment amuzant a avut loc între doi concurenți, Jador și Jorge.

În timpul emisiunii, prezentatorul TV a remarcat dificultățile întâmpinate de Jorge în ceea ce privește somnul său, din cauza zgomotelor din jur. Jorge a mărturisit că se trezește în timpul nopții atunci când aude scârțâitul patului lui TJ Miles, care încearcă să își repare patul improvizat. În timp ce se discuta despre această situație, Jador a glumit spunând că, de fapt, el este cel care face zgomotele, nu TJ Miles.

Jador l-a taxat pe Jorge

Această remarcă l-a inspirat pe Jador să îi ofere o poreclă lui Jorge – „bunicul frumușelul”. Explicația lui Jador a fost că, în cadrul competiției Survivor, condițiile de dormit nu sunt întotdeauna ideale sau confortabile. Prin urmare, este de așteptat ca unele zgomote să apară în timpul nopții și să îi afecteze pe cei din jur.

„Eu dorm pe două scânduri, TJ doarme pe două scânduri, ăsta doarme pe trei – bunicul frumușelul (n.r. porecla pe care Jador i-a dat-o lui Jorge). Îl lăsăm să doarmă pe trei, numai să nu ne spună nimica. Seara când mă pun la somn îi mai povestesc lui TJ de animale, că el nu știe lucruri despre România, îi spun chestii despre noi. Ăsta (n.r. Jorge) se trezește într-o seară și zice: «Aaaa, eu ațipisem, dar nu-i nimic, puteți să vorbiți»”, a spus Jador, la Survivor All Stars.

Porecla pe care a primit-o Faimosul

Această situație ilustrează umorul și camaraderia dintre concurenții de la Survivor România. Deși se confruntă cu provocări dificile și trebuie să lupte pentru supraviețuire în competiție, ei găsesc momente de relaxare și amuzament în interacțiunile lor de zi cu zi.

Porecla oferită de Jador lui Jorge – „bunicul frumușelul” – este un exemplu al umorului specific al concurenților și al modului în care aceștia își păstrează spiritul ridicat chiar și în condiții dificile. Aceste porecle sunt adesea folosite în emisiune pentru a marca momente amuzante sau pentru a sublinia trăsături distinctive ale concurenților.

„Nu înțelegi că problema nu-i la scânduri. Problema e că eu mă foiesc noaptea. Eu mă foiesc noapea și ăsta crede că TJ se foiește. Eu nu mă mut în locul lui TJ, ferească Dumnezeu. Eu sunt mai rău ca Moro, care se aprinde imediat. Eu îl iau pe sus într-o secundă. Mi-e rușine un pic de el, pentru că e băt… nu-i bătrân, e mai mare ca mine. Da până la urmă îi spun: unde crezi că ești? Du-te la hotel. Ești la Survivor, nebunule!”, mai spune Jador pe un ton glumeț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: