Redactia.ro
Home » Monden » Jador și-a îngrijorat fanii. S-a fotografiat cu perfuzia în mână și nu a dat prea multe explicații

Jador și-a îngrijorat fanii. S-a fotografiat cu perfuzia în mână și nu a dat prea multe explicații

GALERIE FOTO (2) jador

Jador și-a îngrijorat, din nou, fanii. Artistul a distribuit o imagine în care apare având o perfuzie. Cei care îl apreciază s-au gândit la ce este cel mai rău, mai ales că s-a zvonit că Jador este grav bolnav. Din fericire, fanii pot răsufla ușurați, căci nu este vorba despre așa ceva. Iată toate detaliile!

Jador și-a îngrijorat fanii. S-a fotografiat cu perfuzia în mână și nu a dat prea multe explicații

Lipsa orelor necesare de somn și nopțile nedormite îl aduc pe Jador într-o stare în care simte nevoia să compenseze artificial toate aceste impedimente cauzate de programul său haotic, caracteristic pentru un artist. Pentru a se reîmprospăta și a se simți din nou plin de energie, Jador a ales întotdeauna infuziile cu vitamine ca fiind cea mai bună opțiune, deoarece s-au dovedit a fi extrem de eficiente.

În ultimii ani, această metodă a câștigat popularitate, mai ales în rândul cântăreților și artiștilor care au un ritm de viață destul de haotic, iar orele de odihnă nu sunt cele necesare. De data aceasta, Jador a optat pentru această soluție chiar din confortul propriei locuințe.

jador perfuzie
Jador a avut nevoie de perfuzii cu vitamine

În mod obișnuit, atunci când admiratorii artistului văd că Jador recurge la astfel de proceduri, există inevitabil preocupări cu privire la starea sa de sănătate, având în vedere istoricul său medical. Cu toate acestea, de această dată, fanii pot respira ușurați, căci nu este vorba despre nimic serios, ci doar despre un cocktail de vitamine la care Jador apelează pentru a se simți din nou plin de energie. Fără să ofere prea multe detalii, Jador a distribuit în mediul online o imagine în care apare stând pe canapea și având o perfuzie în una dintre mâini.

Ultimele luni au fost dificile pentru Jador

În ultima perioada, Jador a trecut prin clipe dificile. Jador s-a confruntat cu diferite probleme de sănătate, iar la un moment dat se vehicula chiar că ar suferi de o boală cât se poate de gravă, precum cancerul.

Din fericire, Jador a urmat tratamentul necesar, iar zvonurile nu s-au adeverit, spre bucuria tuturor fanilor. Nici din punct de vedere amoros, Jador nu a traversat o perioadă prea bună. Cu puțin timp în urmă, artistul s-a despărțit de femia pe care o considera iubirea vieții sale, frumoasa Alexandra Hoder.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: