Redactia.ro
Home » TV » Jador și Theo Rose, împreună? „O iau de nevastă”

Jador și Theo Rose, împreună? „O iau de nevastă”

GALERIE FOTO (5)

Jador și Theo Rose sunt unii dintre cei mai apreciați artiști și se bucură de simpatia a milioane de fani. Piesele pe care cei doi le lansează adună numeroase vizualizări pe Youtube și se mențin perioade bune în trending. 

 

Theo Rose și Jador, cel mai nou cuplu din showbiz?

Theo Rose și Jador au fost surprinși din ce în ce mai mult împreună, lucru care i-a pus pe gânduri pe fanii acestora. Mulți internauți s-au întrebat dacă nu cumva cei doi  formează un cuplu.

Cei doi artiști sunt iubiți și apreciați de milioane de oameni. Însă, deși le este apreciată muzica, internauții nu s-au putut ține departe de viața personală. Jador a primit un mesaj direct din partea unui internaut, care i-a spus că s-ar potrivi de minune cu Theo Rose. Replica artistului i-a luat prin surprindere pe fani.

„Nu este o întrebare, dar cred că te-ai potrivi cu Theo Rose”, i-a spus internautul, lui Jador.

„O să o iau de nevastă dacă se îngrașă”, a fost replica manelistului.

Întreaga scenă a fost văzută de Theo Rose care nu a rămas indiferentă la replica colegului de breaslă. „Aaaaa, cred că d-aia nu mă îngraș eu deloc, îi e frică organismului că dacă mă îngraș, mă iei de nevastă”, a fost replica artistei, care a vrut să sublinieze că nici Jador nu este pe gustul ei.

Jador a continuat șirul tachinărilor și a adăugat: „Nu te îngrași de a dracu ce ești”. Însă, tatonările dintre cei doi par să fie doar niște glume, având în vedere că frumoasa concurentă de la ,,Bravo, ai stil!”este într-o relație cu un tânăr alături de care se simte împlinită.

Cu cine se iubește Theo Rose

Theodora Diaconu, alias Theo Rose, a recunoscut că are o relație de trei ani cu nepotul unui om celebru din România, și anume nepotul lui Nea Marin.  Iubitul lui Theo Rose se numește Alexandru și pare să fie acea persoană specială din viața artistei.

Sunt fericită şi liniştită. Sunt cu Alex de 3 ani şi este pentru mine un sprijin extraordinar. Ne-am cunoscut la un eveniment la care cântam şi ne-am cam îndrăgostit. Am lăsat puțin timp să înțelegem ce se petrece cu noi, şi apoi ne-am mutat împreună. Dar, înainte de asta, l-am ținut puțin pe jar. Îmi place să îl tachinez.”, a spus Theo Rose cu privire la relația sa.

Theo Rose a mai mărturisit că este extrem de răsfățată de iubitul ei, care este foarte atent și îi face mereu cele mai frumoase surprize.

Îi place mult să îmi organizeze surprize. De 3 ani, aniversările mele sunt minunate datorită lui. Se gândeşte la toate detaliile şi îi place să mă vadă fericită. Face tot ce îi stă în putință să-mi fie bine, şi ăsta e un fenomen în ziua de azi.”, a mai spus Theo Rose.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: