Redactia.ro
Home » Știri » Jaf nemaivăzut! Hoții greșesc casa, returnează prada și cer scuze proprietarilor că i-au luat ostatici

Jaf nemaivăzut! Hoții greșesc casa, returnează prada și cer scuze proprietarilor că i-au luat ostatici

Jaf nemaivăzut

Jaf nemaivăzut! Hoții greșesc casa, returnează prada și le cer scuze proprietarilor că i-au luat ostatici. Iată toate detaliile!

Jaf nemaivăzut!

De necrezut! Niște hoți din Florența au greșit casa și le-au cerut scuze proprietarilor pe care îi luaseră ostatici și mai mult de atât, au făcut curățenie în urma lor, scrie Il Messaggero.

Hoții au explicat apoi că au intrat convinși că proprietarul locuinței este un „avocat” cunoscut de ei

Un jaf neobișnuit în Bagno a Ripoli (Florența), unde patru hoți au pătruns mai întâi într-o casă, apoi, după ce au răsturnat-o cu susul în jos și-au dat seama că nu era adevărata lor țintă, a șocat întreaga lume!

Astfel că, hoții  au curățat pagubele, au returnat o parte din pradă și și-au cerut scuze celor doi bătrâni și familiei fiicei lor, care fuseseră luați ostatici și închiși într-o cameră. Incredibilul incident a avut loc pe 15 noiembrie, în jurul orei 17:00. Un copil mic, care s-a dovedit a fi nepotul bătrânilor, era de asemenea prezent în casă. Spaima familiei atacate a fost considerabilă. Cei patru erau străini și au jefuit casa după ce i-au închis pe toți într-o cameră și i-au amenințat cu un pistol și o rangă.

Carabinierii au făcut reconstituirea jafului

Potrivit reconstituirii carabinierilor, aceștia au mers la subsol căutând, chiar cu o oarecare insistență, ceva anume, dar martorii nu au putut distinge ce. În schimb, erau doar cutii vechi și goale, provenite dintr-o casă în mișcare. Infractorii au explicat apoi că au intrat convinși că proprietarul locuinței este un „avocat” cunoscut de ei. Se pare că aceștia și-au cerut scuze pentru atac și chiar au returnat un ceas și câteva bijuterii furate din casă. Aceștia și-au făcut timp chiar și pentru a șterge urmele de pași din subsol folosind înălbitor, apoi au fugit.

Carabinierii Companiei Florența – Oltrarno și Secția de Investigații Științifice a Departamentului Operațional investighează în continuarea fapta.

Sursa foto: firenze.repubblica.it

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: