Redactia.ro
Home » Monden » Jennifer Lopez l-a obligat pe Ben Affleck să semneze un acord sexual înainte de nunta lor!

Jennifer Lopez l-a obligat pe Ben Affleck să semneze un acord sexual înainte de nunta lor!

Jennifer Lopez și Ben Affleck au semnat un contract prenupțial, așa cum fac multe alte cupluri celebre înainte de a se căsători. Totuși, acest acord a generat controverse, deoarece are o clauză sexuală, impusă chiar de cântăreața-actriță.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat în 2021

Jennifer Lopez a confirmat că s-a logodit cu Ben Affleck, după ce și-au reluat idila în 2021, relatează American Post. Trebuie menționat că s-au logodit pentru prima dată în 2004, dar și-au încheiat relația înainte de a merge la altar.
Potrivit presei internaționale, JLo l-ar fi pus pe viitorul ei soț să semneze o clauză sexuală care include punctele care alcătuiesc relația lor. Totuși, ceea ce a atras atenția a fost o clauză specifică ce vorbește despre intimitatea cuplului.

În contract era menționat că ar trebui să aibă cel puțin patru raporturi sexuale în fiecare săptămână. Nu se știe încă de ce Diva din Bronx a fost foarte specifică în acest aspect al documentului. Fanii speră ca actorul „să-și îndeplinească partea lui de contract”. Deocamdată nu există mai multe detalii despre nunta dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck.

Cântăreața și actrița în vârstă de 52 de ani a avut 3 soți: Ojani Noa, Cris Judd și Marc Anthony. Pe de altă parte, ea a primit 6 inele de logodnă, incluzându-l și pe cel pe care Affleck i l-a dăruit anul acesta.

JLo s-a despărțit de jucătorul de baseball, Alex Rodríguez, tot în 2021

Amintim că, în 2021, JLo a pus capăt relației și angajamentului cu fostul jucător de baseball, Alex Rodríguez. Mai multe surse spun că acesta i-ar fi fost infidel celebrei, dar niciunul nu a confirmat. Câteva luni mai târziu, Jennifer Lopez a decis să își reia relația cu Ben Affleck, după mai bine de un deceniu de despărțire.

„Ne-am dat seama că ne este mai bine ca prieteni și sperăm să rămânem astfel. Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Ne dorim binele unul pentru celălalt și pentru copiii celorlalți. Din respect pentru ei, singurul alt comentariu pe care trebuie să-l spunem este să vă mulțumim tuturor celor care a trimis cuvinte frumoase și încurajatoare”,  au transmis cei doi.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: