Redactia.ro
Home » Știri » John Travolta i-a adus un omagiu fiului său, Jett. Acesta ar fi împlinit 30 de ani

John Travolta i-a adus un omagiu fiului său, Jett. Acesta ar fi împlinit 30 de ani

GALERIE FOTO (6) John Travolta și Jett Travolta

John Travolta este unul dintre cei mai apreciați actori ai industriei de la Hollywood și se poate lăuda cu o carieră răsunătoare. Viața lui John Travolta, însă, a fost una plină de încercări, pierderi și suferințe în plan personal. Actorul a pierdut două dintre cele mai dragi ființe din viața lui în doar câțiva ani: fiul său cel mare și partenera lui de viață, Kelly Preston.

Pentru John Travolta, una dintre cele mai grele încercări a fost durerea pierderii propriului său copil adolescent. Jett a murit la vârsta de 16 ani, iar de curând, actorul l-a omagiat de ziua lui de naștere așa cum a ales să o facă de fiecare dată. Fiul cel mare al actorului ar fi împlinit vârsta de 30 de ani. John Travolta și-a exprimat emoțiile printr-un mesaj public pe pagina sa de Instagram:

„Dragul meu Jetty, mi-e dor de tine mai mult decât aș putea să o spun în cuvinte. Mă gândesc la tine în fiecare zi. La mulți ani! Cu dragoste, tatăl tău”.

Jett Travolta a murit la 16 ani, în timpul unei vacanțe cu prietenii

Fiul cel mare al celebrului actor s-a stins din viață în 2009, în timpul unei vacanțe în Bahamas. O lovitură cu capul de cadă i-a adus sfârșitul tragic. De altfel, copilul se confrunta cu mai multe probleme de sănătate.

Încă de la 1 an și 3 luni, ajungea pe mâinile medicilor din cauza bolii Kawasaki (vasculită multisistemică acută febrilă. Această afecțiune cauzează inflamarea vaselor de sânge și poate duce și la oprirea inimii). Ulterior a fost diagnosticat și cu autism.

Tragediile s-au ținut lanț de celebrul actor John Travolta

La doar 11 ani de la moartea fiului lor, John Travolta și-a pierdut și soția, Kelly Preston. Aceasta s-a luptat ani în șir cu cancerul.

„Cu mare tristețe și cu inima îndurerată vă informez că frumoasa mea soție, Kelly, a pierdut lupta pe care o ducea de doi ani cu cancerul la sân. Îmi voi lua ceva timp pentru a fi alături de copiii mei, care tocmai și-au pierdut mama, așa că vă rog să mă iertați dacă nu veți mai auzi de noi o perioadă. Vă rog să știți că voi simți dragostea voastră în săptămânile și lunile ce vor urma, pe măsură ce ne vom vindeca”, a transmis John Travolta în iulie 2020.

Cei doi erau căsătoriți din anul 1991. În prezent, John Travolta a rămas alături de cei doi copii pe care îi mai are, Ella Bleu Travolta și fiul său mai mic, Benjamin Travolta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: