Redactia.ro
Home » Știri » Johny Romano și JUNO în Blanahaus, episodul 9: „Am fugit de acasă și am dormit pe o piatră”. Fanii sunt extrem de încântați: Am râs mult

Johny Romano și JUNO în Blanahaus, episodul 9: „Am fugit de acasă și am dormit pe o piatră”. Fanii sunt extrem de încântați: Am râs mult

Johny Romano și JUNO în Blanahaus, episodul 9: „Am fugit de acasă și am dormit pe o piatră”. Fanii sunt extrem de încântați: Am râs mult

Johny Romano și JUNO au fost invitați la Blanahaus, episodul 9. Unul dinttre artiști a mărturisit: „Am fugit de acasă și am dormit pe o piatră”. Se pare că fanii urmăresc „mini-seria” extrem de încântați, iar invitații din episodul 9 i-au suprins plăcut. Internauții au avut numai cuvinte de laudă.

Johny Romano și JUNO, invitați la Blanahaus: „Am fugit de acasă și am dormit pe o piatră”

„Am fugit de acasă și am dormit pe o piatră” a fost titlul episodoului 9 din mini seria Blanahaus foarte apreciată de fani.

“Blanahaus este o caterinca si trebuie tratata ca atare. Consumul excesiv de chestii fun nu dauneaza grav sanatatii. Ce se intampla in padure…ramane in padure dar ajunge si pe Youtube

Iti dam intalnire in padure in fiecare miercuri seara la o Bere Lup ”, au scris realizatorii în descrierea canalului de Youtube.

Fanii au fost încântați de „Am fugit de acasă și am dormit pe o piatră”, Blanahaus, episodul 9

Johny Romano și JUNO au fost invitați la „Am fugit de acasă și am dormit pe o piatră”, episodul 9. Fanii au fost extrem de încântați de episodul în care au apărut cei doi artiști. Au curs comentariile pe canalul de Youtube precum cele de genul „Am râs mult”, „Nu mai vreau sa fug de acasa,ca e frig afara!”. Cei doi au vorbit despre colaborările pe care le au împreună, dar și despre cele viitoare și au povestit întâmplari mai mult sau mai puțin hazlii din viață lor. Apăsa aici dacă vrei să vezi episodul cu Johny Romano și JUNO.

Johny Romano și JUNO au lansat hitul „PRAF”

În luna mai a venit o colaborare neașteptată, dar bine primită de fani, din partea lui Johny Romano și JUNO. Cei doi au lansat piesa – PRAF, o piesă care îți rămâne în minte și pe care o vei pune pe repeat.

JUNO a mărturisit pentru Pro Fm că „piesa s-a scris practic singură datorită chimiei pe care am avut-o cu fratele Johny și a vibe-ului fresh din studio. Sunt hyped pentru colaborarea asta și sper că o veți simți și voi la fel ca mine.” La rândul lui, Johny Romano a spus următoarele despre piesă: „Piesa „Praf” imi este foarte dragă, fiind prima piesă în colaborare cu HaHaHa Production. Mi-a placut ideea de a colabora cu JUNO pe această piesă și cred că se vede și în clip faptul că am avut vibe-ul ăla blană, am fost pe aceeași lungime de undă, și uite că a ieșit o piesă superbă!”
„PRAF” este o co-producție Hood Famous și HaHaHa Production, muzica este creată de Alexandru Stancu (JUNO), Johny Romano, Serban Cazan, Gabriel Stanoiu, Florin Boka, text scris de Alexandru Stancu (JUNO), Johny Romano, la producție au lucrat Serban Cazan, Gabriel Stanoiu, Florin Boka, iar de video s-a ocupat Cristi Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: