Redactia.ro
Home » Monden » Jorge a recunoscut că și-a înșelat soția: „Am trecut peste un hop. Relația a fost zbuciumată”

Jorge a recunoscut că și-a înșelat soția: „Am trecut peste un hop. Relația a fost zbuciumată”

GALERIE FOTO (4) Jorge a recunoscut că și-a înșelat soția

Jorge a recunoscut că și-a înșelat soția. Artistul a recunoscut că relația cu soția sa a trecut prin momente dificile, recunoscând că a înșelat-o. Cei doi sunt împreună de opt ani, iar trădarea a avut loc înainte ca aceștia să se căsătorească. Ce spune artistul?

Jorge a recunoscut că și-a înșelat soția: „Am trecut peste un hop. Relația a fost zbuciumată”

Jorge este căsătorit de opt ani cu Ramona, iar împreună au un băiețel. Înainte să își oficializeze relația și să se căsătorească, Jorge a înșelat-o pe Ramona. Artistul a recuniscut acest lucru, declarând că relația lor a trecut prin momente dificile. Jorge a fost prins de soția sa în fapt, dar cu toate acestea l-a iertat și a trecut peste. Acum cei doi formează o familie fericită și au o relație minunată. David, fiul lor de 5 anișori le face viața mai frumoasă. „Înainte să ne căsătorim, am trecut peste un hop destul de important. Relația noastră a fost foarte zbuciumată. A trecut de la divorțul meu la împăcări și despărțiri. Am stat și împreună, și separat. S-au întâmplat și multe în perioada aia. Am fost și prins, dacă vreți să vă spun adevărul. Ca un bărbat asumat ce sunt, vă spun: frate, m-a prins!”, a mărturisit Jorge.

Artistul a povestit că el și soția sa s-au împăcat în momentul în care ea nu i-a mai răspuns la telefon, iar el s-a dus peste ea. Ramona a declarat că nu își face griji în legătură cu Jorge și că nu este deloc geloasă. Jorge se mândrește cu soția sa și o laudă la fiecare pas. „Este o femeie încântătoare care mă surprinde de la an la an și de la lună la lună. Am avut și momente de cumpănă, însă noi mereu ne-am bucurat de prezent. Asta ne-a și apropiat. Evoluăm și creștem, iar faptul că învățăm unul de la celălalt ne ajută să nu intrăm în monoton și să ne și mobilizăm unul pe celălalt”, a afirmat artistul.

Cât câștigă soția lui Jorge

Gurile rele au spus la un moment dat și că Jorge ar fi fost atras de situația ei financiară. Însă Jorge dezminte toate acestea și spune că au o relație frumoasă, bazată pe sentimente și respect reciproc.

„Soția mea, de când am cunoscut-o, era și este de succes, este o femeie prosperă. Am învățat foarte multe lucruri de la ea, însă am învățat și împreună, am crescut și dezvoltat împreună diverse afaceri. Ambiția mea a fost să mă autodepășesc pe mine, nu pe altcineva, iar Ramona și acum câștigă mai bine decât mine. Dar asta nu înseamnă că eu nu câștig bine din cariera mea”, a mai precizat soțul Ramonei Prodea.

Cum se înțelege Jorge cu Alina Laufer, fosta lui soție

Jorge și Alina Crăciun au fost căsătoriți și au împreună o fiică, Karina, în vârstă de 13 ani. Anul trecut, cei doi au sărbătorit-o pe fiica lor împreună, alături de familia pe care și-au creat-o cu partenerii lor. Cei doi fosti soti se inteleg foarte bine si au decis sa aiba o relatie decenta, de dragul fiicei lor,  „Karina a împlinit 12 ani și și-a dorit foarte mult această reuniune de familie. Ne-am bucurat foarte mult (…) că am putut să fim cu toții, mai ales pe timp de pandemie. (…)Eu am gătit felurile de mâncare preferate ale Karinei. Am făcut pâine de casă, [iar] tuturor le-a plăcut foarte mult mâncarea și pâinea, pe care au apreciat-o cel mai mult.”, a povestit anul trecut Alina.

Jorge și-a cerut iertare public de la fosta soție. Artistul i-a cerut scuze și fiicei sale, pentru momentele în care nu i-a fost alături. „Sunt foarte mulţi oameni care spun cu greu -iartă-mă-. Eu am spus cu greu. Am făcut multe tâmpenii. Şi când eram mic, şi matur, şi căsătorit, şi divorţat, am avut multe momente cu oameni cu care m-am certat. Sunt oameni care nu-şi vorbesc între ei. Sunt oameni care stau supăraţi 40 de ani. În primul rând trebuie să te ierţi pe tine. De multe ori m-am sabotat. Unele lucruri nu le conştientizezi de la ce se trag şi te blochezi. Cer iertare în faţa fostei soţii şi a familiei ei. Cer iertare Karinei, pentru când nu am fost alături de ea”, a declarat Jorge la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: