Redactia.ro
Home » Monden » Jorge, din nou pe patul de spital. Vedeta a fost operată de urgență: „Am strâns din dinți, am plâns mult”

Jorge, din nou pe patul de spital. Vedeta a fost operată de urgență: „Am strâns din dinți, am plâns mult”

GALERIE FOTO (2)

Jorge a fost nevoit să se întoarcă în sala de operații pentru o intervenție chirurgicală urgentă la picior, după o nouă accidentare la menisc. Aceasta nu este prima dată când artistul se confruntă cu astfel de provocări medicale, rememorând și o accidentare anterioară suferită în cadrul competiției Survivor, din care s-a recuperat remarcabil de rapid. Iată detaliile!

Jorge, din nou pe patul de spital

Jorge rămâne optimist în privința recuperării, împărtășind cu fanii săi un sentiment profund de fericire și recunoștință în urma operației. Imaginea sa de pe patul de spital, împărtășită online, nu doar că a preocupat fanii, dar a reușit și să transmită un mesaj de speranță. În plus, Jorge rememorează cu o doză de emoție primul său contact cu sala de operații, relatând experiența sa anterioară cu o sinceritate și o umanitate remarcabile. În acest context, Jorge își exprimă aprecierea pentru suportul primit și își manifestă optimismul că va trece cu bine și peste această nouă încercare medicală.

„Am inima plină de fericire și recunoștință. Nu-mi vine să cred cât de fericit sunt după o operație, a doua la același menisc…Ultimul an a fost foarte dur și cu multe încercări…am strâns mult din dinți la premiera musicalului Mamma Mia, am plâns, am tras mult cu recuperarea și meniscul n-a mai rezistat. Sunt acum pe patul de spital, am făcut primii pași la 7 dimineața și sunt ca un copil cu o jucărie nouă”, a scris Jorge, în dreptul imaginii pe care a postat-o pe internet.

„Prima operație din viața mea! Eu nu m-am operat în viața mea! Ba da, m-am operat la ochi. Dar nu am avut niciun oscior, niciun deget, nimic, rupt…Râd că am emoții! Deci mâine dimineață, la prima oră, am înțeles că sunt primul pacient, de-aia mă internează din seara asta…”, povestea Jorge din mașină, în drum spre spital.

Ce diferență de vârstă este între Jorge și soția lui, Ramona

Jorge a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde le-a dezvăluit telespectatorilor că între el și soția lui, Ramona există o diferență de 10 ani, ea fiind cea mai în vârstă. Vedeta a mărturisit că diferența de vârstă le-a pus bețe în roate doar din cauza faptului că lumea din jur avea păreri, dar ei nu le-au luat în seamă, astfel fructificându-și relația.

Cei doi au împreună un fiu, David, care a împlinit zilele trecute frumoasa vârstă de 5 ani. Jorge mai are o fiică din fosta căsnicie cu Alina Laufer, iar Ramona are și ea tot o fată, dintr-o fostă căsnicie, Ilinca, în vârstă de 19 ani.

„Anul acesta este magic pentru noi. E anul celebrărilor, dacă aș putea spune. Ne-am făcut planuri pentru niște vacanțe special pentru că eu fac 40 de ani, soția mea face 50, Ilinca face 20, Karina face 14, iar David a făcut 5. Dar a venit războiul, unde să te mai duci acum?

Noi am avut și avem în continuare o poveste foarte interesantă, eu și soția mea. Mulți au bârfit-o. Dar, când găsești un om care te înțelege din cap până în picioare, când ți-e bine și când ți-e rău, când simți o conexiune puternică, nu mai contează ce spun ceilalți. Nu mai contează nimic. Noi am ales să ne trăim viața în universul nostru. Nu ne-a interesat niciodată ce spun ceilalți. Nu mă mai interesează demult dacă fac bine sau rău în ochii altora”, a explicat Jorge în cadrul emisiunii „La Măruță”.

 

Sursa foto: RTV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: