Redactia.ro
Home » Știri » Judecătorii au decis! Ce pedeapsă a primit Mario Iorgulescu pentru accidentul mortal produs acum 4 ani

Judecătorii au decis! Ce pedeapsă a primit Mario Iorgulescu pentru accidentul mortal produs acum 4 ani

mario iorgulescu

După o lungă perioadă de expectativă, procesul lui Mario Iorgulescu s-a încheiat în data de 11 septembrie 2023. Judecătorii au ajuns la o hotărâre referitoare la condamnarea sa la o pedeapsă de 15 ani și 8 luni de închisoare, în urma incidentului în care a provocat moartea unui pieton în timp ce conducea un automobil de lux.

Judecătorii au decis. Ce pedeapsă a primit Mario Iorgulescu pentru accidentul mortal produs acum 4 ani

Cu patru ani în urmă, Mario Iorgulescu a condus o mașină de lux și a fost implicat într-un accident mortal, în urma căruia un bărbat a pierit. Un dosar penal a fost deschis în numele său, iar acest caz a fost finalizat astăzi în Tribunalul București. Situația milionarului a fost una dintre cele mai controversate din România, iar diverse probleme au determinat o întârziere în luarea deciziei de către judecători.

Mario Iorgulescu a primit o condamnare de 15 ani și 8 luni de închisoare, cu toate acestea, hotărârea nu a fost definitivă, ceea ce a determinat avocatul său să solicite reluarea procesului. S-au stabilit mai multe termene în instanță, dar, din cauza problemelor de sănătate ale lui Gino Iorgulescu, procesul a fost amânat în cele din urmă, chiar dacă familia victimei a fost prezentă în fața magistraților.

Deci, vestea nouă de astăzi, 11 septembrie 2023, este că judecătorii au decis o condamnare pentru Mario Iorgulescu la 15 ani și 8 luni de închisoare, la o distanță de patru ani de la tragedie. Cu toate că procesul s-a încheiat în această zi, hotărârea finală nu va fi pronunțată până peste o lună, mai exact în data de 11 octombrie 2023.

Mario Iorgulescu este cuprins de regrete

În prezent, Mario Iorgulescu se află în Italia, internat într-o clinică psihiatrică. Este supravegheat de medici și urmează un tratament clar pentru că i-a fost descoperită o leziune pe lobul frontal al creierului. Este cuprins de regrete, se simte singur și abandonat, iar tatăl său are tutela completă asupra sa, conform unei decizii a statului italian.

Mario se teme să revină în România pentru că nu dorește să ajungă închis într-un spital de psihiatrie. În plus, nu consideră că merită pedeapsa cu închisoarea pentru fapta sa, deși este conștient că este una extrem de gravă. Mario Iorgulescu nu poate părăsi clinica decât cu acordul lui Gino Iorgulescu. Primește bani din partea membrilor familiei pentru a se descurca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: