Redactia.ro
Home » Monden » Judecătorii au luat decizia! Ana Morodan, acuzată că a condus sub influența drogurilor. A apărut dovada clară!

Judecătorii au luat decizia! Ana Morodan, acuzată că a condus sub influența drogurilor. A apărut dovada clară!

GALERIE FOTO (5)

Ana Morodan, cunoscută în mediul online drept „contesa digitală”, a ajuns în fața justiției după o serie de evenimente controversate care au avut loc acum patru luni. Influentă bloggeriță, antreprenoare și cu peste 470.000 de fani pe Instagram, Morodan a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului Judecătoriei Sector 1 pentru mai multe acuzații, inclusiv conducere cu permisul suspendat și consum de droguri.

Pe 28 martie, viața colorată a influencerului a luat o întorsătură neașteptată când a fost implicată într-un accident rutier, după ce a ignorat semnalele polițiștilor de oprire. Oricum, aceasta nu a fost singura confruntare cu legea în acea zi.

La câteva ore după incidentul rutier, Ana Morodan a fost din nou oprită de către poliție. Verificările ulterioare au scos la iveală faptul că aceasta deținea un permis suspendat în urma unor incidente anterioare. Astfel, s-a deschis un dosar penal împotriva sa pentru trei infracțiuni distincte: conducere cu permisul suspendat, consum de substanțe stupefiante interzise și refuzul recoltării de probe biologice.

Judecătorii au luat decizia

Ana Morodan a fost trimisă în judecată în urma evenimentelor care au avut loc în luna martie a acestui an. Astăzi au fost făcute primele declarații cu pricire la substanța care i s-a găsit în sânge Contesei Digitale. Se pare că este vorba despre Alprazolam.

„Parchetul face precizarea că este responsabilitatea oricărui deținător de permis auto, cu atât mai mult cu cât are și calitatea de pacient, să își administreze tratamentul ce conține substanțe psiho-active într-un anumit interval temporal, astfel încât să nu afecteze siguranța circulației pe drumurile publice”, a transmis Simona Anghel, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 București.

Ana Morodan neagă acuzațiile aduse

Pe 29 martie, magistrații au decis ca măsură preventivă plasarea influencerului sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. În timpul procesului, Ana Morodan a negat vehement acuzațiile legate de conducerea sub influența drogurilor sau a băuturilor alcoolice.

Ea a recunoscut însă că a greșit atunci când a ales să conducă deși avea permisul suspendat. Cu toate acestea, această mărturisire nu a fost suficientă pentru a-i alina situația juridică.

„Într-adevăr am făcut o greșeală și am condus fără carnet, lucru pe care nu vreau să-l transmit și să-l influențez asupra nimănui. Legat de droguri, nu am consumat și nu folosesc niciodată droguri. Am o rețetă de la medic care conține Benzotamină și atât”, a declarat atunci Morodan.

Pe lângă activitatea sa de influencer digital, Ana Morodan deține și un magazin online unde comercializează haine sub propriul brand. Cu toate că succesul său în mediul virtual a fost impresionant, aceste acuzații legate de comportamentul său rutier au adus un stigmat semnificativ asupra imaginii sale publice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: