Redactia.ro
Home » Știri » Judecătorii Instanţei Supreme decid dacă Liviu Dragnea iese din Penitenciarul Rahova

Judecătorii Instanţei Supreme decid dacă Liviu Dragnea iese din Penitenciarul Rahova

Liviu Dragnea

Judecătorii Instanţei Supreme decid dacă Liviu Dragnea iese din Penitenciarul Rahova. Liviu Dragnea va afla astăzi dacă va părăsi Penitenciarul Rahova.

Judecătorii Instanţei Supreme decid dacă Liviu Dragnea iese din Penitenciarul Rahova

Fostul lider PSD va afla marți dacă va părăsi Penitenciarul Rahova, după ce a apelat la calea extraordinară de atac. Dacă această cale extraordinară de atac va fi respinsă, Liviu Dragnea va rămâne în spatele gratiilor pentru a executa pedeapsa de 3 ani și 6 luni de închisoare, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

UPDATE 13.10 Liviu Dragnea rămâne în închisoare. Completul de cinci judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție a respins marți recursul în casație înaintat de Liviu Dragnea și celelalte persoane condamnate în dosarul Protecția Copilului Teleorman împotriva deciziei prin care au primit pedepse cu executare. Citeşte întreaga ştire: Liviu Dragnea rămâne în închisoare. Curtea Supremă a respins recursul în casație, decizie definitivă

În sala de judecată, acesta a declarat că este nevinovat și a cerut să fie achitat.

Eu cred cu tărie că sunt complet nevinovat şi stau de opt luni nevinovat în Penitenciarul Rahova. De aceea nu am plătit prejudiciul, pentru că nu mi s-a părut normal să plătesc pentru o faptă pe care nu am comis-o. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă voi sta în continuare nevinovat la închisoare sau dacă veţi dispune eliberarea”, le-a spus Dragnea magistraţilor.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv pe 27 mai 2019, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Citeste si:Zeci de copii de la un liceu din Arad au ajuns la spital din cauza substanței folosite la deratizare

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: