Redactia.ro
Home » Știri » Judecătorul Gabriel Apostol a murit după ce și-a injectat benzină în vene. În ultimii ani a fost implicat în numeroase scandaluri

Judecătorul Gabriel Apostol a murit după ce și-a injectat benzină în vene. În ultimii ani a fost implicat în numeroase scandaluri

gabriel apostol

Judecătorul Gabriel Apostol, cunoscut pentru controversele pe care le-a creat, dar și pentru participarea la o emisiune culinară, a decis să-și pună capăt vieții. Magistratul și-a injectat benzină în vene, iar medicii nu i-au putut salva viața, deși fusese dispusă transferarea sa de urgență la Spitalul Floreasca din București.

Gabriel Apostol s-a sinucis. Magistratul și-a injectat benzină în vene

Gabriel Apostol ajunsese în stare gravă la Spitalul Județean de Ugență Pitești, după ce își injectaze benzină în vene. Medicii din Pitești au reușit să-l stabilizeze și luaseră legătura cu doctorii din București, de la Spitalul Floreasca pentru a-l transfera. Din păcate, organismul magistratului a fost prea slăbit pentru a face față drumului, iar Gabriel Apostol a murit în timp ce era transportat la București. În acest moment nu este cunoscut care este motivul pentru care Gabriel Apostol a recurs la un gest atât de radical, însă sunt știute problemele pe care el le-a avut, de-a lungul timpului, cu oamenii legii.

Pe 7 mai 2014, Gabriel Apostol fusese suspendat din magistratură până la finalizarea cercetării disciplinare declanşate după scandalul pe care magistratul l-a avut cu doi poliţişti, într-o benzinărie de pe Autostrada Piteşti – Bucureşti. Judecătorul  a fost încătuşat de politişti, după ce i-a numit pe aceştia „miliţieni“, totul după ce el însuşi sunase la 112 pentru a anunţa că a fost agresat de cei doi polițiști.

Gabriel Apostol nu era străin stărilor conflictuale

La doar o lună după incident, Gabriel Apostol a vizitat un magazin de bricolaj și a intrat în altercație cu angajații magazinului. Paznicii au fost nevoiți să îl escorteze afară. Supărat peste măsură de faptul că a fost evacuat din incinta centrului comercial, Gabriel Apostol a demarat în trombă și a luat pe capotă un angajat al magazinului. Din fericire, angajatul nu a fost rănit.

Numele lui Gabriel Apostol poate că este cunoscut teelespectatorilor. El a participat, în anul 2014, la un concurs culinar din dorința de a-și recâștiga soția. La acea vreme, cei doi erau separați, iar Gabriel voia să-i obțină atenția și iertarea prin prepararea unui fel de mâncare delicios.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: