Redactia.ro
Home » Știri » Justin Bieber și-a amânat turneul! Artistul suferă de o boală misterioasă

Justin Bieber și-a amânat turneul! Artistul suferă de o boală misterioasă

Justin Bieber a fost nevoit să-și amâne turneul din cauza bolii sale misterioase. Conform spuselor artistului, boala de care suferă nu dă semne de îmbunătățire și se simte foarte rău. Vestea a venit ca un trăsnet pentru fanii cântărețului care abia așteptau concertele. Justin Bieber a explicat în amănunt pe rețelele de socializare de ce a fost nevoit să își amâne turneul.

Justin Bieber și-a amânat turneul! Artistul suferă de o boală misterioasă

„Nu îmi vine să cred că spun așa ceva. Am făcut tot ce se putea pentru a mă simți mai bine, dar boala mea se înrăutățește. Mi se rupe inima că va trebui să amân următoarele show-uri (doctorul a cerut).”, a spus artistul, pe rețelele de socializare.

Din spusele artistului se pare că medicii i-au recomandat să-și amâne concertele. Turneul a fost amânat, însă nu se știe clar dacă va fi reprogramat. „Către toți oamenii mei: vă iubesc foarte mult, o să mă odihnesc și o să mă simt bine.”, a completat el.

De asemenea, și soția lui, Hailey Bieber, povestea, în urmă cu câteva zile, pe rețelele de socializare că se „simte puțin copleșită” și „obosită”. Faimosul model a mărturisit că îi este foarte dificil să își mai respecte programul și rutina în această situație. „Mi s-a părut mai greu decât de obicei. Cred că motivul pentru care am decis să

împărtășesc asta este pentru că știu că, probabil, sunt foarte multe persoane care se simt așa. Și știu că mereu mă face să mă simt mai bine când vorbesc cu alți oameni, despre sentimentele mele. Voiam să vă spun că nu sunteți singuri.

Mereu va fi cineva care trece prin lucruri similare, vă trimit multă iubire”, a declarat soția lui Justin Bieber, Hailey, pe TikTok. Totodată, Hailey și Justin Bieber își doresc de foarte multă vreme un copil. Acum, se gândesc din ce în ce mai mult la viitorul lor și la faptul că vor să devină părinți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: