Redactia.ro
Home » Monden » Justin Bieber și Hailey Baldwin divorțează? Care este cauza 

Justin Bieber și Hailey Baldwin divorțează? Care este cauza 

Justin Bieber și Hailey s-au întâlnit cu Emmanuel Macron și Brigitte la Paris! Care este motivul

Potrivit unor informații, Justin Bieber și Hailey Baldwin se despart din mai multe motive, inclusiv din cauza vârstei și a sănătății lor mintale. Iată detaliile! 

Justin Bieber și Hailey Baldwin vor divorța?

În septembrie, Justin Bieber și Hailey Baldwin vor marca a doua aniversare a nunții lor. Cu toate acestea, au existat informații potrivit cărora se vor despărți în scurt timp.

Justin Bieber și Hailey Baldwin reprezintă cu succes o imagine a fericirii. Unii, însă, sunt sceptici că mariajul lor va dura.

Ce motive au Justin Bieber și Hailey Baldw să divorțeze 

Potrivit Gossip Cop, există diverse motive pentru care mulți oameni cred că mariajul lui Bieber și Baldwin este condamnat.

Una dintre cauzele care stau la baza acestui lucru este vârsta lor. Cei care neagă dragostea cuplului susțin că aceștia sunt încă prea tineri.

Când s-a căsătorit cu Baldwin, acesta avea doar aproximativ 24 de ani. Mulți oameni pariază că relația lor va eșua pentru că sunt prea tineri pentru a se căsători. Unii i-au caracterizat pe cei doi ca fiind imaturi.

Mai mult, mulți oameni cred că logodna și nunta lui Baldwin și Bieber au fost decizii pripite. Mulți au subliniat faptul că Bieber, care a avut o idilă cu Selena Gomez de ani de zile, se afla într-o situație vulnerabilă.

De asemenea, unele persoane au menționat că starea psihică a lui Bieber se degradează. Potrivit tabloidelor, problemele psihice ale lui Bieber au acrit-o pe Baldwin în căsnicia lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: