Redactia.ro
Home » Știri » Kamara, atacat de un fost concurent Vocea României! Pe cine da în judecata cântărețul

Kamara, atacat de un fost concurent Vocea României! Pe cine da în judecata cântărețul

GALERIE FOTO (2)

Cântărețul Kamara de la trupa “Alb Negru” afost batjocorit și amentințat de un coleg de breaslă, motiv suficient ca artistul să se răzvrătească și să apeleze la justiție. “Mă miră când văd atâta rasism” ar fi declarat Kamara pentru Antena Stars.

Un nou scandal este gata să zdruncine showbiz-ul românesc! De această dată, Kamara, componentul trupei Alb Negru este unul dintre protagoniști. Artistul ar fi scris pe paginile de socializare că este mândru că este român și negru, fapt pentru care a fost taxat de către unul dintre foștii concurenți Vocea României. Ștefan Știucă ar fi adus injurii grave la adresa cântărețului Kamara, pe care l-ar fi comparat cu o maimuță.

Are de gând să iși facă dreptate in instanță

Cântărețul Kamara de la trupa “Alb Negru” a fost batjocorit și amentințat de un coleg de breaslă, motiv suficient ca artistul să se răzvrătească și să apeleze la justiție. “Mă miră când văd atâta rasism” ar fi declata Kamara pentru Antena Stars.

Kamara a declatat că are de gând să îl dea în judecată pe Ștefan Știucă, un fost pușcăriaș, condamnat pentru posesie și consum de droguri în urmă cu câțiva ani.”Ce mă deranjează cel mai mult este că cei care mi-au trimis asemenea mesaje spun că sunt ”Om de profesie”. Iar apoi mă înjură că sunt negru… Culmea, mă înjură niște oameni care stau toată vara la mare să se bronzeze, să se înnegrească… Lăsând gluma la o parte, situație este penibilă, este jenantă și mă miră să văd cât de mult rasism mai există. Nu înțeleg de ce, chiar nu pot să înțeleg. Culoarea pielii ne definește că oameni???”, a declarat Kamara pentru Wowbiz.

În plus, artistului îi este teamă și pentru familia lui: „Cel care m-a și amenințat că mă scuipă și care, printre altele, a făcut o serie de alte afirmațîi îngrozitoare la adresa mea, a copilului și a altora din preajma mea va fi dat în judecată”, a conchis Kamara pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: