Redactia.ro
Home » Monden » Kamara organizează un concert caritabil pentru fiul său: “Încă un pas pentru Leon”

Kamara organizează un concert caritabil pentru fiul său: “Încă un pas pentru Leon”

Kamara, de la trupa Alb Negru, este un tătic responsabil. Când vine vorba despre fiul său, face tot ce îi stă în putere pentru a-l ajuta. Leon are 8 ani și duce o luptă grea. Micuțul a fost diagnosticat, la scurt timp după naștere, cu tetrapareză spastică.

De atunci, părinții săi, susținuți de prieteni și cei care vor să ajute, organizează evenimente caritabile prin care să strângă bani pentru operațiile și tratamentele prin care micul Leon trebuie să treacă.

Leon are nevoie de multe tratamente costisitoare şi operaţii la fiecare pușeu de creştere, iar costul unei operaţii de miotenofasciotomie, care are loc la Barcelona, ajunge în jurul sumei de 10.000 de euro.

Fiul lui Kamara urmează să treacă printr-o astfel de operație în curând. Așadar, artistul organizează pe 9 octombrie un concert caritabil, cu strângere de fonduri, “Încă un pas pentru Leon”.

Pe 12 octombrie vor merge la un control amănunţit cu băiatul său, la Timişoara. În funcţie de rezultatele analizelor de acolo, Leon va fi supus unei noi operaţii, benefică pentru buna lui dezvoltare.

Unde va avea loc evenimentul caritabil

„Mai întâi avem evenimentul caritabil pentru Leon la Râmnicu Vâlcea, pe 9 octombrie. Vor veni vreo 20 de artişti să cânte, de la Temişan, la Antonio Pican, trecem prin toată muzica românească. O să fie mare show! Preţul biletului o să fie de 50 de lei pentru întregul eveniment. Se joacă şi fotbal, începând cu ora 13 o să fie două meciuri. Banii strânşi îi punem pentru Leon, pentru următoarele acţiuni”, a povestit Kamara pentru Click!

Părinții lui Leon au încredere că fiul său va reuși să-și învingă afecțiunea. Kamara speră ca fiul său să reușească să meargă până la vârsta de 15-18 ani.

„A început să se ridice singur în genunchi şi picioarele le mişcă, dar nu poate să şi le îndrepte deocamdată şi nu are o coordonare a picioarelor. El ştie să facă paşi! Mai întâi de toate trebuie să se ridice în picioare, după aceea ajungem la partea cu mersul! Eu sper să meargă până la 15-18 ani şi chiar să alerge şi eu sunt convins că se va întâmpla cu evoluţia medicinei şi mai ales cu voinţa bunului Dumnezeu, plus lupta noastră şi a lui, evident, cu toată susţinerea din toate părţile vom ajunge să îl punem pe picioare pentru că este o lecţie de viaţă, e un caz care a  inspirat alte cazuri!

Mulţi se luptă  pentru copiii lor. Deocamdată nu a început şcoala, dar o să  înceapă acasă şi apoi va merge câte două ore la şcoală, cu însoţitor”, a mai declarat Kamara pentru sursa citată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: