Redactia.ro
Home » Știri » Kamara, pus la zid de toți concurenții de la Survivor România. De ce nu e privit cu ochi buni: „Șerpi, prefăcuți”

Kamara, pus la zid de toți concurenții de la Survivor România. De ce nu e privit cu ochi buni: „Șerpi, prefăcuți”

Kamara, pus la zid de toți concurenții de la Survivor România. De ce nu e privit cu ochi buni: „Șerpi, prefăcuți”

Kamara este pus la zid de concurenții de la Survivor România. Iată mai multe informații și de ce nu este privit cu ochi buni.

Kamara, pus la zid de toți concurenții de la Survivor România. De ce nu e privit cu ochi buni: „Șerpi, prefăcuți”

Kamara și-a pus toți colegii în cap, așa că nu e privit cu ochi buni. S-a certat cu Ionuț Iftimoaie și „a reușit” să le supere și pe fostele Războinice, Alexandra Porkolab și Alexandra Ciomag.

„Au fost câteva gesturi care m-au și deranjat. Cât suferă Remus de el”, a spus Alexandra Porkolab.

„El și Kamara. N-ai cum, frate! Pe mine nu mă deranjează cu nimic. Nici Kamara, nici Remus, dar nu pot să-i înghit. Mă deranjează felul lor de a fi, să-i văd cum sunt. Șerpi, prefăcuți, își doresc din răsputeri să fie în prim-plan, să fie ei vocali”, a spus Andreea Moromete în ediția difuzată luni, 3 aprilie 2023.

„Tot ce s-a întâmplat între oamenii care sunt cei mai în vârstă, Kamara și Ionuț, să vezi și discuția aia și cearta…”, a spus Alexandra Porkolab.

„De ce faci așa, mă, omule? Ai o vârstă, ar trebui să fii și tu mai înțelept”, a continuat Moromete. „Se bucura atât de tare că a ajuns la individuale. Adică, s-a schimbat formatul jocului, dar dacă încă mai jucam echipă, mi se pare că era următorul care trebuia să plece acasă”, a continuat Alexandra Ciomag.

Iată o altă discuție între Kamara și Alexandra Ciomag. Cei doi s-au certat din cauza unui gest pe care Kamara l-a făcut vizavi de Ciomag la masa de unificare.

„Este genul de fată care caută tot timpul să pice bine în ochii publicului. A înțeles puțin cum funcționează treaba. Nu foarte bine, dar tot caută”, a spus Kamara.

„Aveam pretenții de la tine, având în vedere că ar trebui să fii cel mai matur de aici”, a mărturisit Ciomag.

„Așa e. Ai dreptate. Și eu am pretenția de la tine că ești un copil, ai 20 de ani să vorbești respectuos cu un om care ar putea să-ți fie tată. Ciomag, vorbești foarte impertinent pentru vârsta ta!”.

„Tu m-ai și jignit. La masă. M-ai făcut nesimțită. Tu, cu gurița ta. Uite, iarăși îți arăți caracterul”, a dezvăluit Ciomag.

„Ciomag este un personaj haios. Un personaj în multe momente care nu pare că știe ce face î n propria viață. Ești cea mai mare mincinoasă. Să-ți dea Dumnezeu după sufletul tău. Eu nu o să intru într-o discuție cu tine, că ești mai mică decât fiică-mea. Săraca fată, acum se joacă cu păpușile, de zici că are 12 ani. Vorbește vrute și nevrute. Nu are nicio claritate în discurs”, a încheiat Kamara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: