Redactia.ro
Home » Monden » Kamara și fosta soție, decizia la care nu se aștepta nimeni. S-a întâmplat chiar de ziua micuțului lor Leon

Kamara și fosta soție, decizia la care nu se aștepta nimeni. S-a întâmplat chiar de ziua micuțului lor Leon

După un divorț cu scandal, Kamara și fosta soție a artistului au luat decizia la care nu se aștepta nimeni! Totul s-ar fi întâmplat chiar de ziua micuțului lor Leon, care se luptă cu o boală extrem de grea.

Vestea bombă a momentului vine din showbiz! Oana și Kamara s-ar fi împăcat, după un divorț cu scandal, care s-a consumat în public în urmă cu mai bine de trei ani! Ce i-a apropiat din nou pe cei doi foști soți este tocmai Leon, băiețelul lor de doar 7 ani.

Kamara și fosta soție, decizia la care nu se aștepta nimeni

Și iată că acum, după trei ani de la divorț, cei doi foști soți au ajuns acum să aibă o relație cât se poate de decentă. Micuțul Leon i-a unit și mai tare.
În vârstă de 45 de ani, Kamara traversează, de ceva ani, o perioadă destul de grea pentru orice părinte. Copleșit atât de probleme în familie, cât și de problemele de sănătate ale fiul său, Leon, artistul pare că și-a lăsat cariera pe plan secund.

Cât despre problema de sănătate a micuțului Leon, băiețelul pe care îl are din relația cu Oana suferă de tetrapareză spastică. Așa se face că acesta foloseşte doar de un braţ. Micuțul lui Kamara a trecut și prin mai multe operații destul de complicate.

Kamara și fosta soție, dovada împăcării? Cum s-au postat cei doi

Recent, artistul a sărbătorit ziua de naștere a micuțului Leon, chiar alături de Oana, fosta soție a lui Kamara. Mai mult, cântărețul a publicat şi o fotografie în care apare alături de Leon, dar şi de Oana, mama micuțului, însoțit de un mesaj emoționant.

„La mulți ani frumoși cu tot ce este mai bun pentru sufletul tău. Împreună am făcut o minune și numele acestei minuni este LEON.
Această «minune» ne va ține legați pentru totdeauna și puternici pentru a îndeplini misiunea noastră: Să îl punem pe Leon pe picioarele lui. Împreună vom reuși cu Voia Bunului Dumnezeu. Să te bucuri de o zi minunată și de tot ce îți poftește inima ❤️😘”, este mesajul postat de Kamara pe Instagram.

Leon, fiul lui Kamara și al Oanei, a fost diagnosticat cu o formă de paralizie cerebrală. De când s-a născut, micuțul a trecut prin mai multe operaţii. Și deşi părinţii micuţului sunt în prezent divorţați, amândoi au făcut orice le-a sta în putință pentru binele copilului lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: