Redactia.ro
Home » Știri » Kanye West a postat pe Twitter mesaje în care o ataca pe soția sa, Kim Kardashian

Kanye West a postat pe Twitter mesaje în care o ataca pe soția sa, Kim Kardashian

kanye west

Rapperul Kanye West a publicat pe Twitter un șir de postări controversate, printre care una în care declara că soția sa, Kim Kardashian, ar fi chemat un doctor care să îl țină închis.

Candidatura lui Kanye

West, diagnosticat cu tulburare bipolară, a postat în noaptea de luni, 20 iulie: “Kim încerca să zboare spre Wyoming cu un doctor care să mă țină închis ca în filmul Get Out pentru că am plâns ieri când povesteam cum i-am salvat viața fiicei mele”.

Kanye West a intrat în cursa pentru alegerile prezidențiale din Statele Unite, însă târziu, după termenul la care candidații ar fi trebuit să se înscrie. Rapperul a avut recent o întrunire cu cei care îl susțin în Carolina de Sud, unde a apărut purtând o vestă militară și având ras numărul 2020 în părul din spatele capului.

În Carolina de Sud, acesta și-a declarat susținerea pentru mișcarea care vrea să interzică avorturile, povestind cum Dumnezeu i-a vorbit atunci când el și soția sa, Kim Kardashian, se gândeau să întrerupă prima sarcină prin care au adus-o pe lume pe North West. Relatându-și experiența celor adunați, West a izbucnit în lacrimi.

În ciuda discursului său emotiv, Kanye West nu figurează nici pe formularul de vot din Carolina de Sud, deoarece a ratat termenul până la care își putea depune petiția semnată de 10.000 de cetățeni. Așa se poate explica de ce a ales Twitter ca spațiu în care să își exprime frustrările.

Episodul maniacal de pe Twitter

Lanțul de postări de pe Twitter se referea în mare parte la relația sa cu familia Kardashian. El a adus în discuție filmul Get Out (2017) în care afro-americanii sunt capturați de familii albe care îi manipulează.

„Toată lumea știe că Get Out e despre mine”, a mai scris Kanye în alt mesaj publicat în noaptea de luni. Întregul lanț de postări a început cu un link către videoclipul „Black or White” al lui Michael Jackson.

West a mai criticat și alegerile făcute de soția sa în trecut, mai precis apariția în revista Playboy, dar și comportamentul mamei sale, Kris Jenner, care o încuraja la ședința foto. Ulterior el s-a referit la Kris prin apelativul “Kris Jong-Un”.

După puțin timp, postările au fost șterse pentru a face loc unui anunț legat de lansarea unui nou album, „DONDA”, care ar avea loc săptămâna aceasta.

Kim și alte celebrități au reacționat la postările lui

Cântăreața Halsey, suferind și ea de tulburare bipolară, și-a exprimat solidaritatea pentru Kanye West și familia lui, totodată condamnând atitudinea celor care îl ironizează. Ea a atras atenția asupra faptului că deși nu este de acord cu ideile lui West, oamenii care suferă de aceeași condiție medicală nu trebuie stigmatizați pentru ieșirile lor nervoase.

Astăzi, Kim a postat pe contul ei de Instagram o declarație prin care le readuce aminte cititorilor de faptul că soțul ei suferă de o afecțiune psihică. Ea subliniază că uneori afirmațiile lui Kanye nu sunt în concordanță cu intențiile lui reale și că până la urmă tendințele lui impulsive stau la baza geniului său creativ.

Kim afirmă că nu a discutat despre afecțiunea lui Kanye în public pentru a-i proteja intimitatea și dreptul lui de a se confrunta în liniște cu schimbările bruște de dispoziție. Mesajul lui Kim Kardashian evidențiază că familia nu îl poate forța pe cel cu o afecțiune psihică să urmeze un tratament, ceea ce înseamnă că pentru a-l ajuta, Kanye trebuie să își dea acordul.

Declarația lui Kim implică faptul că îi este alături rapperului, lucru care îi liniștește într-o anumită măsură pe fanii care se tem deja de o eventuală despărțire a celor doi. Kim Kardashian și Kanye West au împreună patru copii și s-au căsătorit în 2014.

Loading...