Redactia.ro
Home » Monden » Kanye West schimbă iubită după iubită! Rapperul și-a dorit să se împace cu Kim Kardashian

Kanye West schimbă iubită după iubită! Rapperul și-a dorit să se împace cu Kim Kardashian

GALERIE FOTO (5)

De mai bine de un an, Kanye West este un bărbat liber. Imediat cum și-a anunțat separarea de Kim Kardashian, celebrul rapper a fost văzut în compania mai multor domnișoare. Unele mai faimoase, altele mai puțin faimoase. Nici de Revelion nu s-a dezis de faima de cuceritor. Cum l-au surprins paparazzi!

Kanye West schimbă iubită după iubită

Imediat după separarea de Kim Kardashian, Kanye West a fost văzut cu celebra Irina Shayk. Cei doi au petrecut destul timp împreună, însă au negat o legătură amoroasă. Mai apoi, rapperul s-a reorientat către domnișoare mai puțin faimoase. Nici cu acestea n-a legat vreo relație, căci acesta ar fi avut intenția de a se împăca cu mult mai faimoasa lui soție, Kim Kardashian. Din păcate pentru el, Kim nici n-a vrut să audă de așa ceva și s-a cuplat la rându-i cu alt bărbat, Pete Davidson.

Kanye West și Irina Shayk, într-una dintre ieșirile lor

Așa se face că rapperul s-a văzut nevoit să-și umple timpul cu… cine s-a nimerit. De Revelion, de exemplu, Kanye a fost fotografiat de paparazzi la balconul unui hotel din Miami, alături de o brunetă focoasă. Pe jumătate îmbrăcată, tânăra a părut mai mult decât fericită să intre în noul an în compania celebrului rapper.

Cu ea a petrecut Revelionul

Revelionul în Miami cu o brunetă focoasă

Momentan, nu se cunoaște identitatea acestei tinere, pesemne nu face parte nici din cercul lui de apropiați, și nici din vedetele în devenire de la Hollywood. Cert e că la câteva ore distanță de la aceste fotografii incendiare, Kanye a fost surprins cu o altă femeie.

El a luat masa în restaurantul Carbone alături de Julia Fox. Aceasta din urmă este o actriță în vârstă de 31 de ani, care – culmea! – e căsătorită. Nu știm, așadar, de ce natură este relația dintre rapper și actriță.

Kanye și actrița Julia Fox luând masa în oraș

Tot ce știm e că rapperul este hotărât să profite din plin de viața de bărbat liber, mai ales că soția lui i-a spus clar că vrea ca divorțul să continue și separarea dintre ei să devină și legală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: