Redactia.ro
Home » Stil de viață » Karma de familie. 6 semne care arată că plătești pentru greșelile strămoșilor

Karma de familie. 6 semne care arată că plătești pentru greșelile strămoșilor

Karma de familie. Iată cum poți afla și chiar scăpa de greșelile strămoșilor, care se răsfrâng asupra ta fără să ai vreo vină. Sunt șase semne care îți arată cu ce te poți confrunta, dar și cum poți scăpa de un păcat strămoșesc.

Karma de familie funcționează neîncetat, iar efectele ei se resimt și după mulți ani, lovind chiar și în rude mai îndepărtate, care nu au greșit cu nimic. Iată cum se pot rezolva aceste situații extrem de dificile.

Karma de familie. 6 semne că plătești pentru greșelile strămoșilor

Iată cele mai întâlnite 6 semne că plătești pentru datoriile strămoșilor. Trebuie știut că, de regulă, efectele karmei de familie se resimt la nivel individual, nu asupra tuturor membrilor din familie.

 1. Probleme de sănătate apărute ca un fulger, fără să existe o explicație clară și precisă, fără să existe simptome. Energia karmei se va manifesta ca o presiune mare, așa se explică suferința fizică.
 2. Resimțirea unei temeri mari și eforturi uriașe de a te proteja pot fi alte semne ale karmei de familie.
 3. Conectarea neașteptată cu o energie ce se resimte mai puternică decât tine.
 4. Problemele cu bani sau legate de bani care apar fără explicație, când se pierde o sumă într-o perioadă prosper, este un alt semn ține de karma de familie, care atrag după sine conflicte profesionale sau familiale.
 5. Momentele în care simți că nu mai aparții de familie, simțind că nu acționezi într-un mod potrivit celor din rândul cărora te tragi.
 6. Ultimul semn al karmei de familie este legat sentimental de neliniște privind greșelile pe care le pot face cei din jur, pentru care simți o grea responsabilitate, aproape ca o stare de învinovățire că nu poți salva situația.

Cum se poate elibera de povară karma de familie

Specialiștii în energii consideră că indiferent de semnul care ne arată că avem de-a face cu karma de familie și că plătim pentru greșelile strămoșilor noștri, orice povară de acest gen se poate elibera.

Aura din jurul nostrum se poate curăța cu iubirea și recunoștința.

Iată ce trebuie să faci pentru a scăpa de karma de familie

 1. Mulțumește pentru toate experiențele pe care le trăiești, bune sau rele, mulțumește Divinității pentru ziua minunată oferită.
 2. Exprimă-ți sentimentele cu sinceritate, prin cuvinte care să nu rănească.
 3. Conștientizează care este cauza acțiunilor tale și îndreaptă-ți gândurile prin iubire și fericire.
 4. Eliberează-te de gândurile negative detașează-te orice pare toxic, dificil și care aduce o energie negative.
 5. Iertarea este cheia pentru a întoarce karma și pentru a scăpa de datoriile strămoșilor.
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: