Redactia.ro
Home » Monden » Kate Middleton a dezvăluit obiceiul pe care Regina Elisabeta îl are față de nepoții ei. Este o tradiție!

Kate Middleton a dezvăluit obiceiul pe care Regina Elisabeta îl are față de nepoții ei. Este o tradiție!

Prințul George , prințesa Charlotte și prințul Louis , împărtășesc o strânsă legătură cu străbunica lor, iar ducesa a vorbit anterior despre tradiția reginei pentru strănepoții ei ori de câte ori aceștia o vizitează. În primul ei interviu TV solo pentru documentarul ITV din 2016, Regina noastră la 90 de ani , Kate a dezvăluit dragostea monarhului pentru familia ei.

Ce obicei are Regina Angliei față de strănepoți

Kate Middleton a vorbit despre relația pe care o Regina Elisabeta o are cu strănepoții ei. Ducesa a dezvăluit că Regina a fost nespus de fericită să afle că va avea o strănepoată, pe micuța Charlotte. De asemenea se pare că Regina a fost prima persoană care a venit să o vadă pe cea mică la Kensington. Kate Middleton a dezvăluit și faptul că George o numește pe străbunica sa „Gan-Gan”. Se pare că obiceiul Reginei față de strănepoții ei este să organizeze petreceri la final de vară pe moșia sa din Scoția, dar și să le facă adesea cadouri pe care le lasă în camerele lor.

Regina a fost cu adevărat încântată că era o fetiță și cred că imediat ce ne-am întors aici la Kensington, a fost unul dintre primii noștri vizitatori aici. Cred că îi place foarte mult de Charlotte. Se uită mereu la ceea ce face. George are doar doi ani și jumătate și el o numește” Gan-Gan „. Ea lasă întotdeauna un mic cadou sau ceva în camera lor când mergem și rămânem, iar asta doar îi arată dragostea pentru familia ei.„, a declarat Kate Middleton.

Surse apropiate familiei regale au vorbit despre tradișia Reginei

În fiecare vară, Regina organizează o mare petrecere de familie pe moșia sa din Scoția. Toată lumea din familie este invitată și se bucură de prezența celor mici din familie. O sursă a declarat că regina și Cambridges așteaptă întotdeauna cu nerăbdare șederea anuală în sărbătorile bancare. Chiar recent a fost organizată o asemenea adunare la Balmoral, fiind prima întâlnire a familiei regale de la moartea prințului Philip în aprilie anul trecut, la vârsta de 99 de ani. Regina a petrecut ultima lună la castel în prima ei vacanță de vară de la decesul ducelui de Edinburgh.

William, Kate și copiii s-au bucurat de o perioadă de timp în familie în Scoția și tocmai au petrecut un timp special cu regina. Mereu le place să meargă la Balmoral, le place în aer liber și să meargă pe dealuri și să petreacă timp de calitate cu familia. Este locul în care William și-a petrecut mult copilăria și este important pentru el ca copiii săi să experimenteze ceea ce el a făcut ca un băiat tânăr. A devenit o tradiție în ultimii ani ca weekendul sărbătorilor bancare să fie ultima întâlnire de familie înainte de Crăciun și toată lumea este invitată. În trecut s-a transformat într-o singură noapte mare cu mulți nepoți și strănepoți ai reginei. Majestatea Sa se bucură nespus de mult.„, a povestit o sursă apropiată familiei, conform harpersbazaar.com.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: