Redactia.ro
Home » Monden » Kate Middleton a făcut declarații noi despre lupta cu cancerul. Cum arată prințesa de Wales, după câteva luni de tratament

Kate Middleton a făcut declarații noi despre lupta cu cancerul. Cum arată prințesa de Wales, după câteva luni de tratament

Kate Middleton, Prințesa de Wales, a confirmat că va participa la evenimentul anual Trooping the Colour, programat pentru mâine, sâmbătă, 15 iunie. Această veste aduce o combinație de ușurare și bucurie admiratorilor ei și celor care urmăresc familia regală, mai ales în contextul provocărilor recente legate de sănătatea sa.

Parada de ziua regelui, un eveniment semnificativ în calendarul regal britanic, o va vedea pe Prințesa de Wales făcând o apariție publică alături de familia sa, demonstrându-și rezistența și dedicația față de îndatoririle sale regale.

Kate Middleton a făcut noi declarații

Într-un mesaj emoționant, Kate și-a împărtășit intenția de a fi prezentă la parada de ziua regelui în acest weekend. Această anunțare vine la câteva luni după ce și-a dezvăluit diagnosticul de cancer.  Datorită tratamentului și recuperării sale, Kate a făcut o pauză temporară de la responsabilitățile sale regale. Această pauză a inclus lipsa de la Colonel’s Review din Londra pe 8 iunie, unde era așteptată să ia salutul. Absența sa a fost simțită profund, având în vedere poziția sa onorifică de colonel. Cu toate acestea, ea s-a asigurat că sănătatea sa are prioritate în această perioadă dificilă, o decizie de înțeles, având în vedere circumstanțele.

În ciuda severității luptei sale cu sănătatea, angajamentul lui Kate față de îndatoririle sale regale rămâne neschimbat. Decizia ei de a participa la Trooping the Colour este o dovadă a forței și dedicației sale. Ea a menționat în declarația sa recentă că face „progrese bune” cu sănătatea sa. Această actualizare pozitivă a fost o sursă de confort pentru mulți care i-au urmărit îndeaproape călătoria. Prințesa și-a exprimat, de asemenea, recunoștința pentru sprijinul copleșitor și mesajele amabile pe care le-a primit de la binevoitori.

„Am fost copleșită de toate mesajele amabile de sprijin și încurajare din ultimele luni. Cu adevărat, au făcut o diferență imensă pentru mine și pentru William și ne-au ajutat pe amândoi să trecem prin unele dintre momentele mai dificile.

Fac progrese bune, dar, așa cum știe oricine trece prin chimioterapie, există zile bune și zile rele. În acele zile rele te simți slab, obosit și trebuie să cedezi nevoii corpului de a se odihni. Dar în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiți la maximum de senzația de bine.

Tratamentul meu este în desfășurare și va continua încă câteva luni. În zilele în care mă simt suficient de bine, este o bucurie să mă implic în viața școlară, să petrec timp personal pe lucrurile care îmi dau energie și pozitivitate, precum și să încep să lucrez puțin de acasă.

Aștept cu nerăbdare să particip la Parada de Ziua Regelui în acest weekend cu familia mea și sper să mă alătur câtorva angajamente publice pe parcursul verii, dar știind în același timp că nu am scăpat complet de pericol.

Învăț cum să fiu răbdătoare, mai ales cu incertitudinea. Să iau fiecare zi așa cum vine, să-mi ascult corpul și să-mi permit să îmi acord acest timp necesar pentru a mă vindeca.

Vă mulțumesc foarte mult pentru înțelegerea continuă și tuturor celor care și-au împărtășit cu atât de mult curaj poveștile cu mine.”, a scris în urmă cu puțin timp prințesa de Walles pe pagina oficială de Instagram.

Kate Middleton suferă din cauza cancerului

În martie, Prințesa de Wales a informat națiunea despre starea sa de sănătate printr-o adresare video. Ea a dezvăluit că, după ce a suferit o intervenție chirurgicală abdominală în ianuarie, s-a descoperit că avea cancer. Această dezvăluire a fost întâmpinată cu îngrijorare larg răspândită și un val de sprijin din partea publicului și a celor apropiați.

Operația, inițial considerată a aborda o condiție necanceroasă, a relevat prezența celulelor canceroase, determinând echipa medicală să recomande chimioterapie preventivă. Mesajul video al lui Kate a oferit o actualizare transparentă despre călătoria sa de sănătate, subliniind îngrijirea excepțională pe care a primit-o din partea echipei sale medicale. Ea și-a exprimat profunda recunoștință pentru sprijinul și expertiza acestora, care au fost esențiale în procesul ei de recuperare continuă.

O fotografie nouă a Prințesei de Wales a fost lansată recent, făcută la Windsor la începutul acestei săptămâni. Imaginea surprinde eleganța și poezia durabilă a lui Kate, reflectând perspectiva sa pozitivă în mijlocul provocărilor legate de sănătate. Această actualizare vizuală reasigură publicul cu privire la bunăstarea sa și întărește prezența sa în activitățile continue ale familiei regale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: