Redactia.ro
Home » Știri » Kate Middleton a refuzat să ofere un autograf unui copilaș. Ducesa a explicat de ce îi este complet interzis să-și scrie numele

Kate Middleton a refuzat să ofere un autograf unui copilaș. Ducesa a explicat de ce îi este complet interzis să-și scrie numele

casa regala a marii britanii

Kate Middleton este, fără doar și poate, una dintre cele mai îndrăgite figuri din cadrul Casei Regale a Marii Britanii. Ducesa de Cornwall a devenit, de-a lungul timpului, un simbol al eleganței. Fiecare apariție a sa este fără cusur, iar britanii o îndrăgesc nespus. De această dată, la ultima sa apariție publică, Kate Middleton a dezvăluit un secret pe care foarte puțini îl știau.

Motivul pentru care membrii Casei Regale a Marii Britanii nu au voie să acorde autografe

Kate Middleton a participat la picnicul Chelsea Flower Show și a dezvăluit o regulă pe care membrii Casei Regale a Marii Britanii trebuie să o respecte cu sfințenie ori de câte ori participă la evenimente. Ei nu au voie să semneze autografe pentru că semnăturile le pot fi apoi falsificate și comercializate în mediul online în schimbul unor sume impresionante de bani.

Cu toate acestea, pentru a nu-i dezamăgi pe copii prezenți la eveniment și pentru a le oferi, totuși, un fel de autograf, ducesa de Cornwall a avut o idee cât se poate de inedită. Nu și-a scris numele, ci a desenat tot felul de flori sau copăcei pe hârtiile primite de la copilașii nerăbdători să obțină un autograf de la celebra ducesă care va deveni regină într-o bună zi.

„Numele meu este Catherine. Nu am voie să-mi scriu semnătura, este una dintre acele reguli”, a menționat Kate Middleton atunci când a fost întrebată de ce nu are voie să ofere autografe.

Kate Middleton poartă un colier cu o semnificația aparte. Unul similar primise și Diana de la Charles

O semnătură pe care ducesa de Cambridge are voie să o aibă este cea pe care o poartă la gât. Deși nu îl poartă tot timpul, se pare că ducesa deține un colier Merci Maman care are un disc placat cu aur pe care sunt inscripționate cuvintele „George Alexander Louis”. Alături de acesta se află un talisman mai mic pe care este gravat un „W” de la William, precum și un talisman în formă de băiețel. Potrivit The Mirror, sora ducesei, Pippa, i-a cumpărat colierul în 2013 pentru a marca nașterea prințului George. Se pare, însă, că această buterie poartă o semnificație și mai profundă.

Prințesa Diana a purtat un colier asemănător, care i-a fost dăruit de prințul Charles, și care includea cuvântul „William” gravat pe partea din față.

Într-o postare pe blog despre colier, Merci Maman a explicat: „La nașterea Prințului William, în 1982, Prințul Charles i-a făcut cadou Dianei un pandantiv gravat cu numele noului lor fiu, pe care l-a purtat întotdeauna aproape de inimă. În 2013, Pippa Middleton a continuat această tradiție de familie, oferindu-i surorii sale Kate, Ducesa de Cambridge, colierul nostru personalizat pentru a sărbători nașterea prințului George”.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: