Redactia.ro
Home » Știri » Kate Middleton, apariție spectauloasă la concertul de Crăciun. Ducesa de Cambridge a impresionat toți invitații

Kate Middleton, apariție spectauloasă la concertul de Crăciun. Ducesa de Cambridge a impresionat toți invitații

GALERIE FOTO (8) Prinţesa de Wales a suferit o intervenție chirurgicală. Kate Middleton, operată la un spital privat din Londra

Kate Middleton, apariție spectauloasă la concertul de Crăciun. Ducesa de Cambridge a reușit să surprindă din nou cu ținuta sa. Soția prințului William a găzduit o slujbă de colinde la Westminster Abbey. Kate a făcut senzație cu ținuta sa.

Kate Middleton, apariție spectauloasă la concertul de Crăciun. Ducesa de Cambridge a impresionat toți invitații

Kate Middleton, apariție spectauloasă la concertul de Crăciun. Soția lui William a avut parte de toate privirile invitaților de la un concert de Crăciun. Kate Middleton a ales o vestimentație spectaculoasă. Ducesa de Cambridge a purtat un palton roșu aprins, iar cerceii pe care i-a împrumutat de la Regina Elisabeta a II-a nu au trecut neobservați. Concertul de Crăciun va fi difuzat în Ajunul Crăciunului pe postul de televiziune ITV.Într-un mesaj înregistrat, Kate Middleton a vorbit despre pandemie și despre modul în care aceasta ne-a schimbat viețile.

Pandemia ne-a arătat cît de important este să fim împreună. Perioada de izolare față de cei dragi este pur și simplu sfîșietoare. Am pierdut persoane pe care le-am iubit, am văzut oameni din prima linie muncind sub presiune teribilă și am experimentat izolarea dureroasă. Însă am văzut și solidaritate pentru cei care au cea mai mare nevoie de ea”, au fost cuvintele lui Kate.

La slujba de colinde de la Westminster Abbey au fost prezenți și părinții ducesei, Carole și Michael Middleton, dar și fratele ei, James, și sora, Pippa.De asemenea, printre invitați s-au aflat și Contesa de Wrssex, Prințesa Beatrice, Prințesa Eugenie și Zara și Mike Tindall. Evenimentul a purtat denumirea Together at Christimas și aduce în prim-plan munca tuturor britanicilor în pandemie.

În ultima vreme, Kate Middleton a surprins cu fiecare apariție a sa. Soția prințului William a optat și pentru o fundă la baza gâtului, de la Catherine Walker. Potrivit surselor britanice, costul paltonlui cu croială de rochie este estimat la prețul de 3.000 de lire sterline. Regine Elisabeta, în vârstă de 95 de ani nu a fost prezentă, deși oficialii au asigurat că Suverana se simte bine.

Motivul pentru care copiii lui William și ai lui Kate Middleton nu desfac cadourile în ziua de Crăciun

Copiii prințului William și ai Ducesei de Cambridge, Charlotte, George și Louis, nu desfac cadourile în ziua de Crăciun. Deși toată lumea așteaptă cu sufletul la gură ziua de Crăciun pentru a desface cadourile, nu este și cazul celor trei frați. Motivul pentru care Charlotte, George și Louis nu își desfac cadourile în ziua de Crăciun este pentru că fac acest lucru în seara de Ajun, pe 24 decembrie. Familia Regală respectă această tradiție germană. „Membrii familiei regale sunt de origine germană, astfel că respectă tradițiile când vine vorba de sărbători”, a explicat Darren McGrady, fost chef al familiei regale.

Chiar dacă ei au de respectat anumite reguli, Prințul William și Kate Middleton se asigură că cei mici se și distrează de sărbători și simt magia Crăciunului. “Este important pentru ei ca cei mici să respecte anumite tradiții de sărbători exact cum fac și colegii lor de școală. Ei fac tot posibilul ca sărbătorile să fie speciale”, a declarat o sursă a Familiei Regale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: