Redactia.ro
Home » Știri » Kate Middleton, despre modul în care a reacționat fiul ei cel mic, când a aflat de moartea Reginei

Kate Middleton, despre modul în care a reacționat fiul ei cel mic, când a aflat de moartea Reginei

GALERIE FOTO (2) Kate Middleton, Prințul William, Prințul Harry și Meghan Markle la Castelul Windsor

Kate Middleton și Prințul William au fost prezenți, în weekend, la Castelul Windsor pentru a-i aduce Reginei Elisabeta a II-a un ultim omagiu. Noii Prinți de Wales s-au întâlnit și cu oamenii prezenți acolo. Nu au fost singuri, ci însoțiți de Ducii de Sussex, Harry și Meghan Markle, într-o apariție-surpriză pentru toată lumea.

Deși Prințul William și Prințul Harry nu sunt în cele mai bune relații, se pare că cei doi au decis să facă front comun în aceste momente grele, după moartea bunicii lor, Regina Elisabeta a II-a.

Kate Middleton, Prințul William, Prințul Harry și Meghan Markle la Castelul Windsor

Vorbind cu o femeie care i-a prezentat condoleanțele sale, Kate Middleton i-a povestit acesteia un moment emoționant, mai exact cum a reacționat fiul ei cel mic, Prințul Louis (4 ani), când a aflat că străbunica lui a murit. Momentul a fost surprins de o altă femeie care se afla acolo. Clipul a ajuns viral pe TikTok.

@royalfancams What little Prince Louis said to his mum about The Queen dying 🥺😢😭♥️ #princeLouis #LouisArthurCharles #PrinceOfWales #PrincessOfWales #PrinceAndPrincessOfWales #TheWales #TheQueen #QueenElizabeth #QueenElizabethII #KingCharles #PrinceWilliam #HRH #PrincessCatherine #PrincessKate #QueenCamilla #RoyalFamily #RoyalFuneral #BritishMonarchy #KateMiddleton #DuchessOfCambridge #PrinceWilliam #DukeOfCambridge #TheCambridges #HRH #ChildrensPrincess #PrincessKate #WilliamAndKate #WillsAndKate #RoyalFamily #Monarchy #RoyalCouple #Heir #FutureKing #Duchess #QueenKate #QueenConsort #Queen #KingWilliam #King #Love #TheCrown #Crown #BritishRoyals #BritishRoyalFamily #RoyalTour #Royalty #British #UK #Diana #LadyDiana #TheQueen #QueenElizabeth #RoyalKids #MeghanMarkle #DuchessOfSussex #PrinceHarry ♬ original sound – PrinceAndPrincessOfWales👑

„Micuțul meu, Louis, e atât de drăguț”, i-a mărturisit Kate femeii din public, cu ochii înlăcrimați. „Mi-a spus «Mami, nu-ți face griji, străbunica e acum cu străbunicul»”.

Străbunicul Prințului Louis, a murit în aprilie 2021, la 99 de ani. Spre sfârșitul videoclipului, Prințesa de Wales, mamă a trei copii superbi, poate fi văzută cum se străduiește să își rețină lacrimile.

Apariția Prințului William și a lui Kate Middleton a fost incredibil de emoționantă pentru mulți, deoarece aceștia s-au reunit public cu Ducele și Ducesa de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle, pentru prima dată în ultimii doi ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: