Redactia.ro
Home » CLICKFEMEI » Kate Middleton, însărcinată a patra oară? Fiica ei a dat-o de gol

Kate Middleton, însărcinată a patra oară? Fiica ei a dat-o de gol

GALERIE FOTO (2)

Cele mai noi zvonuri de la Palatul Buckingham o dau pe Kate Middleton însărcinată din nou. Aparent, soția Prințului William urmează să aducă pe lume cel de-al patrulea copil al cuplului, iar anunțul sarcinii va fi făcut public în curând.

Kate Middleton, însărcinată a patra oară?

Fanii au fost surprinși să afle că Ducesa de Cambridge ar fi însărcinată cu al patrulea copil. Cine a dezvăluit informația? Culmea, chiar fiica ei, Prințesa Charlotte. Micuța ar fi dezvăluit, din pură inocență, că mama sa ar fi însărcinată din nou.

„«Mama aşteaptă încă o fetiţă». Una dintre ajutoarele învăţătoarei a auzit-o pe Charlotte spunând asta şi nu i-a venit să creadă. Micuţa vorbea foarte tare şi părea convinsă că mama ei este însărcinată. Era foarte entuziasmată şi spunea că abia aşteaptă. A fost un anunţ incredibil, chiar în prima ei săptămână de şcoală“, ar fi spus mai departe o angaată a școlii unde învață Charlotte.

kate middleton insarcinata a patra oara

Al patrulea copil pe drum?

Momentan, nici Palatul Kensington și nici reprezentanții Palatul Buckingham n-au comentat aceste zvonuri. Însă, dacă este adevărat, ne putem aștepta ca un anunț să fie făcut, într-adevăr, destul de devreme. Și-n cazul celorlalte sarcini, Kate a dat vestea cea mare după doar o lună, două de sarcină.

Asta pentru că Ducesa de Cambridge suferă de ”hyperemesis gravidarum”, o afecțiune rară care-i provoacă stări de rău acute. De aceea, de multe ori, Kate a intrat în prenatal devreme în sarcină.

Citește și Kate Middleton, în ”cămașă de noapte” la o îndatorire regală? FOTO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: