Redactia.ro
Home » CLICKFEMEI » Kate Middleton, în ”cămașă de noapte” la o îndatorire regală? FOTO

Kate Middleton, în ”cămașă de noapte” la o îndatorire regală? FOTO

GALERIE FOTO (3)

E una dintre cele mai stilate figuri regale, având un stil vestimentar bine definit, extrem de cool, dar totodată în ton cu rigiditatea rolului de ducesă. Totuși, la cea mai recentă ieșire în public, Kate Middleton a surprins cu alegerea ei vestimentară. Asta pentru că imprimeu rochiei sale amintea, mai degrabă de o cămașă de noapte decât de ceva stylish, ”de stradă”.

Kate Middleton, în „cămașă de noapte” la o îndatorire regală?

Marți dimineață, Ducesa de Cambridge s-a întâlnit cu celebra Mary Berry la festivalul „Back to Nature”, din Woking. Kate, 37, purta la această îndatorire regală o rochie midi, în stilul celor purtate de ea până acum. Bine cambrată pe corp în partea de sus și cloș în partea de jos, rochia nu era deloc o alegere proastă pentru natura apariției.

Kate Middleton

Ceea ce a susprins, însă, a fost pattern-ul rochiei. Pe un fundal bleu deschis, dar cu floricele roz, imprimeul amintea de o cămașă de noapte. Cel puțin asta a fost concluzia unor internauți răutăcioși. „Pare că a dormit în rochia aceea și i-a plăcut prea mult s-o dezbrace!”, ”Sigur e rochia cu care trebuia să apară la acest eveniment?”, au fost câteva dintre părerile de pe rețelele de socializare.

Alegerea vestimentară, în ton cu natura evenimentului

Totuși, oricât de plăcută ori nu ar fi această rochie, outfitul a fost, clar, în ton cu ”dress-code-ul” evenimentului. În primul rând, și interlocutoarea sa, Mary Berry, purta tot un outfit cu un imprimeu floral. Unul chiar mai divers și mai colorat.

În al doilea rând, evenimentul se numea ”Back to Nature” și avea loc într-o grădină. Deci, cu atât mai mult ca Ducesa de Cambridge să abordeze un astfel de outfit.

Citește și O femeie de 63 de ani are o siluetă perfectă. Cum reușește asta bunicuța?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: