Redactia.ro
Home » Stil de viață » O femeie de 63 de ani are o siluetă perfectă. Cum reușește asta bunicuța?

O femeie de 63 de ani are o siluetă perfectă. Cum reușește asta bunicuța?

GALERIE FOTO (3)

Când vorbim de o bunică a trei nepoți cu siguranță nu ne vine în minte o femeie fit cu pătrățele pe abdomen. Ei bine, această femeie sfidează orice ai văzut ori știut până acum. Are 63 de ani, dar arată de 35. Cu pătrățele pe abdomen, brațe subțiri și un posterior bombat, Lesley face senzație la nivel internațional.

O femeie de 63 de ani, senzație pe rețelele de socializare

Chiar dacă nu pare, femeia are nu mai puțin de 63 de ani și e deja în categoria senioarelor cu nepoți. Lesley Maxwell este o australiancă fericită și ambițioasă, care și-a dorit întotdeauna să arate bine. Și din această pasiune a ei a ajuns să fie campioană la culturism.

o femeie de 63 de ani
E campioană de culturism

Lesley deține peste 30 de titluri de culturism și spune că totul a fost posibil grație un plan alimentar bine pus la punct. „Mereu am încercat să caut o metodă de nutriţie care să mă facă să arăt mai tânără”.

Iese cu bărbați mult mai tineri decât ea

Grație aspectului fizic armonios, Lesley e abordată numai de bărbați mult mai tineri decât ea. Evident, acest lucru nu e deloc deranjant pentru femeia de 63 de ani care e în permanență activă și vivace. „Sunt întotdeauna abordată de bărbaţii mai tineri decât mine. Fostul meu soţ era cu 13 ani mai mic decât mine”, a mai spus Lesley.

o-femeie-de-63-de-ani
Are 63 de ani și e bunică a trei copii

Cât despre dieta sa, Lesley recunoaște că e adepta unui regim alimentar ”bogat în nutrienți”. Astfel, ea își menține forma de invidiat. Ajută, desigur, și faptul că e dependentă de sport. Merge la sala cinci zile pe săptămână și a fost, până nu demult, antrenoare fitness.

Citește și Fiica Anamariei Prodan are o relație. Cine e iubitul ei?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: