Redactia.ro
Home » Monden » Kate Middleton, însărcinată din nou? Regina Elisabeta a II-a ar fi știut că va avea un alt nepot

Kate Middleton, însărcinată din nou? Regina Elisabeta a II-a ar fi știut că va avea un alt nepot

Kate Middleton ar fi însărcinată cu cel de-al patrulea copil. Prințesa de Wales ar fi în culmea fericirii, pentru că și-ar fi dorit să aibă încă un copil. O sursă apropiată a familiei regale a dat vestea cea mare, potrivit căreia soția Prințului William este însărcinată din nou.

Kate Middleton, însărcinată din nou?

Kate Middleton ar fi, din nou, însărcinată. Cel care a dat vestea cea mare este un apropiat al familiei regale, care susține că Prințesa de Wales, în vârstă de 40 de ani, ar fi însărcinată. Soția Prințului William mai are încă trei copii – pe Prințesa Charlotte, (7 ani), pe Prințul George (9 ani) și pe Prințul Louis (4 ani).

Conform presei străine, Kate a vrut mereu să aibă patru copii, lucru care s-ar fi îndeplinit, pentru că ar fi, din nou, însărcinată. Regretata Regina Elisabeta a II-a a știut despre sarcina Prințesei de Wales. Înainte să se stingă din viață, suverana ar fi fost anunțată de către Kate și William, cu privire la al patrulea copil. Regina Elisabeta s-ar fi bucurat mult atunci când a auzit minunata veste.

William i-a spus Reginei chiar înainte de moartea ei, așa că această veste a fost ca o binecuvântare! Tocmai aflase. Era atât de fericită pentru ei. Știau cât de mult își iubește Regina nepoții și strănepoții. Îi îndrăgea, mai ales pe cei mici‟, a spus sursa respectivă, care a rămas anonimă. Conform „International Business Times” și copiii cuplului regal se bucură de veste. Se pare că cei doi le-ar fi spus apropiaților despre sarcină, printre care se numără și Regele Charles al III-lea și Prințul Harry, cât și Meghan Markle.

Kate Middleton vre o fetiță

Între timp, prințesa Charlotte își dorește în mod special ca bebelușul să fie o fetiță pentru a avea o soră. Același sentiment pe care îl împărtășește și mama ei, care se pare că vrea să mai aibă o fiică pentru ca Prințesa Charlotte să poată experimenta aceeași apropiere pe care o are cu propria soră, Pippa Middleton, scrie presa străină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: