Redactia.ro
Home » Monden » Kate Middleton și Prințul William, la cuțite, după ce s-a aflat diagnosticul prințesei. De ce ducele de Wales nu i-a fost alături la spital

Kate Middleton și Prințul William, la cuțite, după ce s-a aflat diagnosticul prințesei. De ce ducele de Wales nu i-a fost alături la spital

GALERIE FOTO (4)

Într-o dezvăluire șocantă, Kate Middleton, Prințesa de Wales, a confirmat că se află în mijlocul unei bătălii cu o formă de cancer. Vestea a fost făcută publică în urmă cu două zile, aducând o undă de șoc în rândul fanilor și al observatorilor casei regale britanice.

Cu toate acestea, îngrijorările nu se opresc doar la starea de sănătate a Prințesei. Acestea se extind și asupra relației sale cu Prințul William, o relație care, potrivit unor surse, ar avea de suferit.

Ce se întâmplă în cuplul lor

Kate Middleton a fost supusă intervenției chirurgicale în luna Ianuarie a acestui an, iar ulterior, testele au confirmat diagnosticul sumbru de cancer. În prezent, Prințesa de Wales a început tratamentul de chimioterapie, demonstrând o forță și o rezistență admirabile în fața acestei încercări. Cu toate acestea, atenția presei internaționale s-a îndreptat și către dinamica relației dintre Kate și Prințul William. Zvonurile care circulă susțin că Prințul nu ar fi fost prezent alături de Kate în momentul în care a făcut public diagnosticul său dureros.

Mai mult decât atât, se vehiculează că mariajul lor nu ar fi atât de idilic precum pare în fața publicului. Autorul familiei regale, Tom Quinn, a adus lumina asupra acestor zvonuri în cartea sa recentă (Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family). El dezvăluie că relația dintre cei doi nu este mereu una lipsită de conflicte, ci sunt momente în care certurile și neînțelegerile apar. Poreclele pe care și le atribuie unul altuia, cum ar fi „babe” sau „Babykins”, indică o latură mai puțin cunoscută a relației lor.

„Cineva de la palat mi-a povestit despre poreclele pe care le au unul pentru celălalt. Dar nu totul este frumos. Au certuri groaznice în care aruncă unul în celălalt cu lucruri. Kate ar putea părea o persoană foarte calmă și William la fel. Dar nu întotdeauna sunt așa. Stresul lor este datorat de faptul că sunt în permanență înconjurați de ajutoarele de la palat. Este ca un roman de Jane Austen.”, a fost declarația făcută de Tom Quinn, conform informațiilor oferite de mirror.co.uk.

Kate, singură când a dat trista veste

Un alt punct de interes a fost absența Prințului William din videoclipul în care Kate a făcut anunțul public privind diagnosticul său. Cu toate că unii s-ar aștepta ca Prințul să fie alături de soția sa într-un moment atât de dificil, surse apropiate cuplului susțin că absența sa a fost o decizie conștientă. Potrivit lor, Kate a dorit să transmită un mesaj de forță și rezistență, demonstrând că poate face față acestei încercări și că se simte susținută de familia sa, inclusiv de Prințul William.

„Era ea, ca femeie puternică ce oferă un mesaj la fel de puternic către națiune. Nu avea nevoie de nimeni să stea alături de ea. Prințul William o susținea pe soția lui, dar și familia, din spate! (…) O declarație scrisă ar fi fost, poate, prea șocantă. Era vorba despre oamenii care o vedeau. Ea trebuia să îi liniștească și să arate că este pozitivă. Știind că erau știri care aveau să șocheze oamenii, ea a vrut să o facă cât mai plin de compasiune posibil.”, a povestit un apropiat de-al familiei, conform informațiilor oferite exclusiv de thetimes.co.uk.

În concluzie, povestea lui Kate Middleton nu este doar despre lupta ei împotriva cancerului, ci și despre presiunile și provocările pe care le implică viața în lumina reflectoarelor și sub presiunea expectațiilor publicului. Cu toate acestea, ea rămâne o femeie puternică și hotărâtă să facă față oricăror obstacole, fie ele personale sau publice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: