Redactia.ro
Home » Monden » Kate Middleton și William au luat o decizie neașteptată, după ce s-a aflat că ducesa suferă de cancer. Ce se va întâmpla cu Harry și Meghan Markle

Kate Middleton și William au luat o decizie neașteptată, după ce s-a aflat că ducesa suferă de cancer. Ce se va întâmpla cu Harry și Meghan Markle

Relațiile din cadrul familiei regale britanice au fost întotdeauna subiect de mare interes pentru public, dar și pentru presă. În ultimii ani, aceste relații au fost marcate de tensiuni și dezacorduri, în special între Prințul Harry și Meghan Markle, ducele și ducesa de Sussex, pe de o parte, și restul familiei regale, în special Prințul și Prințesa de Wales, pe de altă parte.

Cu toate acestea, se pare că există încercări de reconciliere din partea Prințului William și a soției sale, Kate Middleton.

Kate Middleton și William, decizie neașteptată, după ce s-a aflat că ducesa suferă de cancer

Conform autorului regal Tom Quinn, William și Kate au făcut un gest semnificativ către Harry și Meghan, încercând să repare relația ruptă prin invitarea ducilor de Sussex să îi viziteze în Marea Britanie, împreună cu copiii lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet. Această mișcare este interpretată ca o încercare de a reconstrui punți și de a aduce familiei regale o oportunitate de reconciliere și de a petrece timp împreună, în special pentru a-i permite Prințului William și Prințesei Kate să își revadă nepoții.

„Harry se va întoarce cu siguranță, în mai în Marea Britanie, pentru jocurile Invictus. Dacă decide să nu vină, va fi nevoie de câteva explicații, pentru că toată lumea va presupune că nu vrea să își întâlnească fratele”, spune Tom Quinn, conform Mirror.

În ciuda acestor tensiuni și încercărilor de reconciliere, este clar că drumul spre o relație armonioasă în cadrul familiei regale britanice este complex și plin de provocări. Gesturile de apropiere, precum invitația Prințului William și a Prințesei Kate, arată dorința de a depăși dificultățile și de a reconstrui relațiile familiale. Totuși, rămâne de văzut dacă aceste încercări vor fi suficiente pentru a aduce o schimbare semnificativă și durabilă în dinamica familiei regale.

Meghan a refuzat categoric

Se pare că propunerea Prințului William și a Prințesei Kate a întâmpinat rezistență. Meghan Markle, potrivit sursei citate, a pus „piciorul în prag” și a refuzat oferta. Motivele acestei refuzări nu au fost clarificate, dar ele ar putea fi legate de tensiunile preexistente și de dorința ducilor de Sussex de a-și păstra independența și de a trăi viața conform propriilor termeni, departe de presiunile și protocolul strict al vieții regale.

„Meghan nu ar putea în niciun caz să aducă copiii în Marea Britanie. William și Kate le-au cerut asta, dar ea nu vrea sub nicio formă”, a declarat autorul regal Tom Quinn.

Relația tensionată între Harry și Meghan și familia regală nu este un secret, iar decizia cuplului de a se muta în California și de a renunța la îndatoririle regale a fost larg mediatizată. De atunci, ducii de Sussex au petrecut timp limitat în Marea Britanie și au avut ocazii restrânse de a-și aduce copiii să întâlnească restul familiei regale.

Ultima lor vizită în Regat a avut loc în timpul jubileului de platină al Reginei Elisabeta a II-a, un moment care ar fi putut oferi o oportunitate de reînnoire a legăturilor familiale, însă, din păcate, copiii nu au avut ocazia să-și vadă străbunica pentru ultima oară înainte de moartea sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: